Shadowbox In Da Bush v pátek Roxy

09.04.2003 19:55 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Shadowbox In Da Bush
© facebook interpreta
Pravidelná drum'n'bassová noc In Da Bush, která získala v anketě Dance Awards cenu za druhou nejoblíbenější taneční noc v Čechách, chystá své další pokračování na pátek 11. dubna. Na přípravě párty se Roxy tentokrát podílí s týmem lidí okolo projektu Shadowbox a celá akce je koncipována jako křest chystaného Shadowbox CD, které namixovala IM Cyber a vyjde jako příloha dubnového Ultramixu.

Vedle IM Cyber uslyšíte na hlavním podiu také Touchwooda z Roxy bookingu a talentovaného DJe Nitrouse, známého z populárního Shadowbox vysílání na Rádiu 1. Hlavním hostem večera bude manchesterský producent a DJ Marcus Intalex, vydávající své pozitivně laděné tracky hlavně na labelech 31 Records, Metalheadz nebo na vlastní značce Soul:R. Přestože se jeho jméno v rámci současné junglové špičky už delší dobu řadí mezi ty nejčastěji skoňované, přivítáme Marcuse Intalexe v Praze úplně poprvé. rodukční tým akce Shadowbox In Da Bush sáhl právě po Intalexovi nejen pro jeho momentální popularitu, ale i pro zábavný způsob DJgu, kterým je po světě známý. Na druhém, menším podiu se v breakbeatových setech představí zbytek "Shadowbox Mafie" ve složení Koogi, Akira a Kaplick, které jako host podpoří i Dys Martin, věnující se v poslední době téměř výhradně lámaným beatům.

Vizuální stránku celé akce budou mít již tradičně pod palcem HPNVSN a Phase. U příležitosti tohoto drum'n'bassového svátku byla vytvořena speciální webová stránka, kde najdete vedle biografie a diskografie Marcuse Intalexe i jeho set ke stažení, můžete si poslechnout rádiový spot nebo prohlédnout propagační materilál.

ShadowBox meets Bush at ShadowBox In Da Bush 11. dubna 2003 v Roxy v Praze. See ya there!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY