Smashing Pumpkins zveřejnili ukázky z plánovaného dvojalba

29.08.2020 15:31 - Ondřej Kocáb | foto: Honza Průša, musicserver.cz

Smashing Pumpkins pomalu začínají plnit sliby svého šéfa Billyho Corgana. Po informacích o plánovaném dvojalbu tu máme první dvě ukázky. Formace vyslala do éteru skladby "Cyr" a "The Colour Of Love". Album je na cestě a součástí sestavy opět budou kytaristé James Iha a Jeff Schroeder a bubeník Jimmy Chamberlin. Bližší info ohledně vydání hudebníci prozatím neprozradili.

Obě písně se natáčely v domácím Chicagu a produkce se ujal samotný frontman. "'Cyr' je taková naše dystopická pošetilost. Jedna duše proti celému světu. Zastupuje vše, co je a není s vírou možné dokázat," prozradil. K songu skupina během pobytu v karanténě pořídila i temný videoklip. Režie se ujala Linda Srawberry. Ve svém díle se snažila zachytit únik z černého mraku, který nad námi všemi během tohoto roku visí.

Pumpkins v obou kusech zapojili množství synťáků, a nechávají tak vzpomenout na osmdesátá léta a vlastní oblíbence. Již v minulosti Corgan promluvil o svém obdivu k britským legendám Depeche Mode či New Order a zdá se, že tudy mohla vést inspirace při skládání nového materiálu, což ve výsledku možná značnou část fanoušků legendární kapely překvapí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY