Linkin Park připomenou 20 let "Hybrid Theory" nadupanou reedicí

15.08.2020 15:32 - Jiří V. Matýsek | foto: klapper.cz / musicserver.cz

Těžko uvěřitelných dvacet let letos uplyne od vydání prvního alba "Hybrid Theory" amerických Linkin Park. A ačkoliv je kapela toho času v podstatě uspaná a jediným aktivním členem je Mike Shinoda, formace připomene svůj debut, jenž se do historie zapsal i jako jeden z nejzásadnějších počinů nu metalu, výpravnou reedicí.

Co na ní všechno najdeme? V té nejobsáhlejší verzi, nazvané Super Deluxe, se dočkáme pěti CD, tří LP (kromě základní verze desky také s variantou alba "ReAnimation" a "Hybrid Theory EP") a trojice DVD s dobovými rozhovory a koncertními záznamy. To vše bude doplněné o osmdesátistránkovou knihu, kazetu s reprodukcí pouličního sampleru, litografie, repliku dobového plakátu a velkoplošný plakát s frontmanem uskupení Chesterem Benningtonem.

Největším lákadlem ovšem bude dvanáct dosud neslyšených tracků shrnutých pod titul "Forgotten Demos". Jedním z nich je i skladba "She Couldn't", již Linkin Park vypustili společně s informací o znovuvydání ikonické nahrávky. Poslechnout si ji můžete pod článkem. Reedice "Hybrid Theory" vyjde 9. října.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY