Sunflower Caravan v klipu k "The Business (Will Carry on as Usual)" zvou do studia

14.08.2020 08:44 - Jiří V. Matýsek | foto: facebook interpreta

Už jen dva měsíce scházejí do vydání třetí řadovky pražské indierockové trojky Sunflower Caravan. Album s názvem "Corners" vyjde pod hlavičkou vydavatelství Indies Scope v říjnu tohoto roku a tracklist nabídne celkem sedmnáct položek. A aby těch trojek nebylo málo, kapela právě vydává třetí singl. K písni "The Business (Will Carry on as Usual)" vznikl rovněž živý videoklip. Vznikl v prostorách pražského nahrávacího studia Faust records, kde se natáčela i značná část chystané desky.

Píseň "The Business (Will Carry on as Usual)" stojí na hutném rockovém riffu (kterého se místo kytary ujímají klávesy) a má výrazný sedmdesátkový feeling. "'The Business' bude asi nejtvrdší skladbou na našem novém albu. Zastupuje rock'n'rollovou polohu kapely, kterou znají fanoušci hlavně z našich živých vystoupení. Je to také jedna z mála písní, která nemá klasickou formu složenou ze slok a refrénů. Song stojí na jednom 'kytarovém' riffu, a jak už u nás bývá zvykem, není hraný na elektrickou kytaru, ale na vintage klávesový nastroj clavinet ze sedmdesátých let, prohnaný přes kytarové combo," popsal detaily nové skladby frontman, klávesista, a dvorní skladatel sklupiny Andy Cermak.

Sunflower Caravan pokřtí svou novou studiovku 28. října v pražském klubu Roxy. Půjde o jejich první pražský koncert po bezmála jedenácti měsících.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY