Kylie Minogue vytvořila v klipu "Say Something" blyštivý intergalaktický kaleidoskop

07.08.2020 13:17 - Tomáš Navrátil | foto: Facebook Kylie Minogue

Vydání nové desky Kylie Minogue s názvem "Disco" se sice chystá až na listopad, ale propagace jejího patnáctého studiového alba už běží naplno. Momentálně nejočekávanějším počinem byla premiéra videa k pilotnímu singlu "Say Something" a už dopředu musíme říct, že je v něm všechno, co máme na Kylie rádi.

Jelikož se celá nová éra bude točit kolem retro disko hrátek 70. a 80. let, celé video je postaveno přesně na těchto aspektech, které odkazují na spoustu momentů tehdejší pop kultury. Můžeme tu vysledovat něco málo z filmu "Xanadu", trošku od ABBY, ale i pár drobností od samotné Kylie (třeba ten zlatý kůň, na kterém sedí, pochází z jejího Aphrodite Les Folies Tour, které předvedla v roce 2011 i v Praze).

Celé video už od začátku vypadá, jako byste se dívali kukátkem do kaleidoskopu a tam uviděli svůdně se svíjející australskou divu mezi třpytivými hvězdami a svalnatými mužskými těly. A jak postupně se kouzelnou trubkou s barevnými sklíčky otáčí, mění se i různé kýčovité obrazce.

Zpěvačka ukázala přesně to, čím už tolikrát oslovila statisíce fanoušků po světě, a vše perfektně sedí do celého konceptu tanečního diska. Vytvářet něco duchaplnějšího není v tomto případě vůbec potřeba.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY