- musicserver.cz">

Rihanna: "Nová hudba bude dřív, než si fanoušci myslí"

02.08.2020 15:27 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Možná se vám také zdá, že Rihanna v posledních letech na hudbu zanevřela. Ještě na začátku minulé dekády přitom platila za jednu z nejpracovitějších popových hvězd, která rok co rok přišla s novým albem. Na nástupce její osmé řadovky "ANTi" však fanoušci čekají už déle než čtyři roky.

O barbadoské byznysmence je nyní nejvíce slyšet v souvislosti s její módní značkou Fenty Skin. Právě při uvedení nové kolekce spodního prádla poskytla videorozhovor pro Access Hollywood, v němž dala svým posluchačům naději, že devátá deska je už na cestě.

"Miluji práci na nové hudbě, nikdy jsem ji nezanedbávala," nechala se slyšet RiRi. Dodala, že s ohledem na všechny její aktivity je příprava nového materiálu časově náročný proces.

"Hudba je pořád moje první láska, takže se nemohu dočkat, až něco vydám. Jsem na to opravdu pyšná! Pravděpodobně to bude dřív, než si fanoušci myslí, ale to nechme zatím být. Mám už dost stresu, otázek a komentářů typu 'Kde je nové album?' Nedají mi pokoj, ale já se na tvorbu nevykašlala. Hudba je pořád moje dítě," shrnula ve zmíněném interview.

Nechme se tedy překvapit, zda ono záhadné "dříve, než si fanoušci myslí" přijde ještě v roce 2020.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY