Cold Hart zveřejnil nový track s Lil Peepem

01.08.2020 17:08 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Alternativní rapper Cold Hart v úterý zveřejnil dosud nevydaný duet s průkopníkem emo-rapu Lil Peepem. Skladba se jmenuje "Me and You" a vznikla během legendárních sessions k Peepově přelomovému mixtapeu "Crybaby". Spřátelení rappeři se zde předvedli ve své nejklasičtější podobě, uslyšíte tedy nakažlivé melodie a syrové i procítěné lyrics vkládané do beatu Charlieho Shufflera. Cold Hart tak touto skladbou vzdává hold společnému přátelství, které ukončil Lil Peepův předčasný odchod ze světa v roce 2017.

Cold Hart, známý jako zakládající člen zásadního kalifornského emo rap kolektivu GothBoiClique (Lil Peep, Lil Tracy, Wicca Phase Springs Eternal, ad.), se na špičce moderního alternativního hiphopu pohybuje od roku 2013. Po množství singlů a několika úspěšných mixtapech vyrazil pětadvacetiletý rapper na své debutové desce "Good Morning Cruel World" dosud neprobádanými hudebními směry. Díky míchání zdánlivě nesouvisejících žánrů, jako jsou emo, goth a country a trap, se z Cold Harta stává skutečný hudební inovátor, který se vymyká žánrovým škatulkám.

V případě skladby "Me and You" se jedná o první novinky z Cold Hartova tábora po dvou měsících, kdy vyšel singl "Tammy & The T-Rex" a hudebník oznámil podpis smlouvy s punkovým labelem Epitaph Records.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY