Lady Gaga a Ariana Grande jsou favoritkami letošních MTV VMA's, obě získaly po devíti nominacích

31.07.2020 11:36 - Josef Martínek | foto: facebook Lady Gaga

Navzdory pandemii se letošní ročník MTV Video Music Awards uskuteční v tradičním termínu na konci srpna. Nejvíce želízek v ohni si vysloužily Lady Gaga a Ariana Grande, mají shodně po devíti nominacích.

Hned sedm příležitostí získala jejich spolupráce "Rain On Me" z květnového alba starší z kolegyň "Chromatica". Kromě hlavní kategorie Video roku mohou obě zpěvačky doufat také například v cenu za Nejlepší pop, Nejlepší spolupráci nebo Nejlepší song.

Po šesti šancích obdrželi Billie Eilish a The Weeknd. V seznamu nechybí ani Eminem, Taylor Swift, Justin Bieber, Dua Lipa, Post Malone a mnozí další. Pořadatelé letos vedle klasických kategorií v souvislosti s koronavirem přišli také se dvěma zcela novými - Nejlepší video z domova a Nejlepší vystoupení z karantény.

Hlavní cenu za Video roku získá někdo z následující šestice: Billie Eilish - Everything I Wanted, Eminem feat. Juice Wrld - Godzilla, Future feat. Drake - Life Is Good, Lady Gaga feat. Ariana Grande - Rain On Me, Taylor Swift - The Man, The Weeknd - Blinding Lights.

Vyhlášení vítězů se uskuteční 30. srpna v Brooklynu. Pro kompletní přehled nominovaných a možnost hlasovat zavítejte na stránky MTV Video Music Awards.

.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY