Dua Lipa si splní sen, ke spolupráci zlákala Madonnu i Missy Elliott

28.07.2020 17:12 - Josef Martínek | foto: facebook.com/DuaLipa

Není tomu tak dávno, co popový svět obletěla zpráva, že by Dua Lipa ráda nahrávala s Madonnou. Jen pár týdnů poté britská zpěvačka oznámila, že Královna popu jí bude hostovat v remixu singlu "Levitating". Navíc se k nim připojí také Missy Elliott. "Sny se stávají skutečností," okomentovala událost interpretka na sociálních sítích.

O novou úpravu songu z její úspěšné druhé studiovky "Future Nostalgia" se postarala DJka The Blessed Madonna, kterou jste ještě nedávno mohli znát pod jménem The Black Madonna. K poslechu bude 14. srpna.

Zpěvaččin manažer Ben Mawson se v červnu nechal slyšet, že o spolupráci s Madonnou jeho svěřenkyně usiluje. Zároveň přiznal, že právě repertoár jedenašedesátileté ikony byl velkou inspirací pro vznik zmíněné nahrávky, ze které vzešly hity jako "Don't Start Now", "Physical" nebo "Break My Heart".

"Levitating" je z kolekce "Future Nostalgia" již pátým singlem. Dua Lipa se svým roztančeným popem uspěla nejen ve světových žebříčcích, ale dočkala se i kladného přijetí kritiky. Na serveru Metacritic se průměrné hodnocení zastavilo na osmdesáti osmi procentech. Slovy chvály nešetřil ani náš server.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY