Lenny představí album "Weird & Wonderful" na čtyřech akustických koncertech

17.07.2020 15:54 - Josef Martínek | foto: Matúš Tóth

Na konec letošního roku plánuje Lenny svůj dosud největší koncert v pražském O2 universu, ještě předtím ji ale fanoušci budou moci vidět a slyšet v dosti komornějším prostředí. V září totiž zpěvačka absolvuje čtyři akustická vystoupení ze série "Weird & Wonderful Sessions" s omezenou kapacitou pro 100 diváků.

"Chci pro fanoušky vytvořit neopakovatelný zážitek, na který budou rádi vzpomínat. V O2 universu pro ně mám připravené velkoformátové vystoupení, takže u 'Sessions' jsem si dala za cíl vytvořit něco intimního, u čeho by měli pocit, že jsou součástí jedinečné akce, kde budou mít mne a moji kapelu 'jen pro sebe'," přibližuje Lenny koncerty k novému albu "Weird & Wonderful".

Diváci budou mít v Plzni, Hradci Králové, Brně a Praze poprvé možnost naživo slyšet písně ze zmíněné druhé řadovky, která se po vzoru debutu "Hearts" dočkala kladných recenzí. Ve speciálních akustických úpravách pochopitelně zaznějí také již osvědčené hity.

Kromě vystoupení se přítomní mohou těšit i na další program. "Návštěvníci zažijí komorní akustický koncert, mohou se zeptat na cokoli, co je zajímá, strávit čas se mnou a mojí kapelou a na konci si ještě odnést něco hezkého z mého merchshopu," shrnuje zpěvačka a dodává: "Chci si s fanoušky utvořit hezké vzpomínky a přiblížit jim nejen svoji hudbu, ale i svou osobu."

Termíny "Weird & Wonderful Sessions":
22. 9. Plzeň - Papírna
23. 9. Hradec Králové - Náplavka café & music bar
24. 9. Brno - Kabinet Múz
25. 9. Praha - Vnitroblock (malý sál)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY