vzkazuje její manažer - musicserver.cz">

Nové album o 40 kil lehčí Adele v září nevyjde. "Až bude, tak bude," vzkazuje její manažer

15.07.2020 11:17 - Josef Martínek | foto: XL Recordings

Čtvrtá studiovka Adele je patrně nejočekávanější popovou deskou roku 2020. Původně ji britská diva avizovala na září, nyní však hrozí, že se jí fanoušci ani pět let po "25" nedočkají.

Zářijový termín vyloučil zpěvaččin manažer Jonathan Dickins v rozhovoru pro MusicWeek. "Nevyjde v září. Až bude, tak bude," prohlásil.

Odklad chystané nahrávky zdůvodnil celosvětovou pandemií koronaviru. "Všichni jsme na jedné lodi, pracujete na nových věcech a najednou se celý svět zastaví. Nemůžu říct žádné konkrétní datum vydání. Máme hudbu, ale na albu stále pracujeme," uvedl.

Adele napínala své posluchače už s vydáním předešlé kolekce. Po mimořádném komerčním úspěchu druhé řadovky "21" z roku 2011, které se prodalo přes třicet milionů kusů, si dopřála mateřskou pauzu a s dalším materiálem se vrátila až na sklonku roku 2015. Také z "25" se stal globální bestseller.

Záměr vydat svou čtvrtou studiovku letos v září ohlásila držitelka patnácti Grammy začátkem roku na svatbě své kamarádky. V poslední době se jí mediální pozornosti dostalo také v souvislosti s její fyzickou proměnou. Zhubla totiž čtyřicet kilogramů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY