Anna K. zpívá v singlu "Na malou chvíli" o daru v podobě dlouholetého vztahu

09.07.2020 14:28 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Anna K. hlásí letos v létě hned několik novinek. Vedle speciálních koncertů ke dvaceti letům jejího přelomového alba "Nebe" má po třech letech od zatím poslední řadovky "Světlo" novou písničku.

Skladba "Na malou chvílí" vznikla tradičně v tandemu s Tomášem Varteckým, který je jejím dlouholetým životním partnerem. A právě o běžných situacích, které takové soužití přináší, v ní zpívá. "Protože mám tě už tolik let, chci se na chvíli vrátit zpět, do mýho srdce jsi zavolal: 'Stůj!'" zní z energického refrénu, který si pro jeho chytlavost rychle zapamatujete. Celkově se jedná o song pro zpěvačku typického pop-rockového ražení. Její fanoušky určitě nezklame.

"Myslím, že je to bomba, povedla se nám úžasná píseň. Je o nás a o životě, který žijeme téměř všichni, co jsme tolik let bok po boku s jedním partnerem. Je to dar," říká Anna K. Navíc se může pochlubit známými zahraničními spolupracovníky - produkci a zvuk měl na starosti držitel pěti Grammy Chris Lord-Alge, známý spoluprací s Green Day nebo Madonnou. Kytarové party obstaral Phil X z Bon Jovi.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY