Dua Lipa a Madonna v jednom songu? Mladší ze zpěvaček touží po spolupráci

05.07.2020 15:15 - Josef Martínek | foto: Official Charts

Málokterá popová zpěvačka zažila v posledních letech takový boom jako Dua Lipa. Čtyřiadvacetiletá Britka s kosovskými kořeny letos se svou druhou studiovkou "Future Nostalgia" navázala na celosvětový úspěch tři roky starého eponymního debutu. A už nyní spřádá další plány, mezi které patří duet se samotnou Královnou popu.

Manažer stále žádanější interpretky Ben Mawson se nechal pro Music Week slyšet, že aktuální deska, z níž se zrodily hity jako "Don't Start Now" nebo "Physical", je inspirována právě tvorbou Madonny. Patrný je především vliv alba "Confessions On A Dance Floor" z roku 2005. Na obou nahrávkách se ostatně podílel producent Stuart Price.

Mawson odpovídal na otázku, zda by Dua Lipa mohla být novou Madonnou. "Záleží, jak to myslíte. Určitě bude mít dlouhou kariéru. Rozhodně je to komplexní popová hvězda a album bylo Madonnou silně ovlivněno. Abych pravdu řekl, budeme se snažit Madonnu dostat na další desku. Jdu napsat e-mail a uvidíme," prohlásil.

Dodejme, že album "Future Nostalgia" se na první místo žebříčku podívalo nejen v domovské Velké Británii, ale také například v Irsku, Austrálii, na Novém Zélandu, a dokonce i v České republice. Hned tři singly zabodovaly v první desítce oficiální britské hitparády. Zřejmě největšího úspěchu se dočkal song "Don't Start Now", který se na stupně vítězů podíval i na americkém trhu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY