Fanoušci One Direction se možná dočkají krátkého comebacku

04.07.2020 17:34 - Veronika Vaňková | foto: facebook interpreta

Letos to jsou již čtyři roky od doby, co chlapecká kapela One Direction oznámila pauzu. Během této doby se však ani jeden z jejích členů z hudebního světa nevytratil. Všichni mají celkem úspěšnou sólovou kariéru a prodejnost jejich singlů a alb dokazuje, že je o ně stále zájem. Skalní fanoušci nadále sní o tom, že se jednoho dne opět dají dohromady, a nyní to vypadá, že se jim tento sen splní. Alespoň na chvíli.

Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan a Zayn Malik se v roce 2010 jako jednotlivci zúčastnili hudební soutěže X Factor. Postupně prošli castingem, nakonec ale neuspěli. Porota však nechtěla jejich talent nechat bez povšimnutí, a tak se rozhodla dát těchto pět kluků dohromady a poslat je do dalších kol klání jako skupinu. A tak 23. 7. 2010 vznikli One Direction, kteří nakonec skončili na třetím místě.

Právě blížící se výročí založení formace je momentálně předmětem mnoha spekulací. Fanoušci jsou si jisti, že kapela něco chystá. Samotní členové poslední dobou nenápadně naznačují, že návrat, i když jen dočasný, je velice pravděpodobný. Harry Styles byl navíc nedávno viděn s producentem Benem Winstonem, který stojí za vznikem několika videoklipů slavného boybandu. Co se nakonec skutečně stane, se dozvíme už brzy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY