radí Glass Animals v klipu "Heat Waves" - musicserver.cz">

"Neschovávejte se," radí Glass Animals v klipu "Heat Waves"

30.06.2020 11:23 - Dan Hájek | foto: facebook Glass Animals

Všechny novinky okolo Glass Animals ohlašuje sám Dave Bayley a v případě nového singlu "Heat Waves" je tomu zrovna tak. Po titulním tracku "Dreamland" a únorovém kousku "Your Love (Déjà Vu)" tak nyní představuje už třetí návnadu na novou desku své kapely. Ta původně měla vyjít už 10. července, vydání se však o necelých třicet dní zpozdí.

Aktuální singl "Heat Waves" by měl posluchače přimět si uvědomit, že nemůžeme udělat každého šťastným. A také že je v pořádku něco porazit. Očekává se totiž, že budeme silní a přemůžeme jakýkoliv smutek. Pokud se nám to nepodaří, může to okolí vnímat jako naši slabost, a my tak máme tendenci schovávat své pocity v bludišti televizních pořadů, počítačových her, alkoholu nebo drog. Být zranitelný by však mělo být bráno jako pozitivní věc. V tomto duchu se nese i doprovodné video. Režíroval ho Colin Read a osamocený Dave v něm nejdříve sám prochází liduprázdnou ulicí, posléze jej z oken či pootevřených dveří pozorují jiní lidé a v samotném závěru se k němu aspoň vzdáleně přidává zbytek skupiny. Poutavý a minimalistický klip to je.

Třetí řadovka Glass Animals "Dreamland" vyjde nakonec v pátek 7. srpna a přinese tuto šestnáctku tracků: Dreamland, Tangerine, ((home movie: 1994)), Hot Sugar, ((home movie: btx)), Space Ghost Coast To Coast, Tokyo Drifting (with Denzel Curry), Melon And The Coconut, Your Love (Déjà Vu), Waterfalls Coming Out Your Mouth, It’s All So Incredibly Loud, ((home movie: rockets)), Domestic Bliss, Heat Waves, ((home movie: shoes on)), Helium. Přehršel balíčků s vinyly, cédéčky a kazetami můžete zakoupit třeba tady.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY