Dymytry a Traktor zahájili společné Monster Meetingy

30.06.2020 09:49 - Tisková zpráva | foto: AFM Records

Z popela všech zrušených a odložených akcí povstal o posledním červnovém víkendu ambiciózní projekt kapel Dymytry a Traktor s názvem Monster Meeting. Už po premiérových koncertech je jasné, že veškerá očekávání budou s rezervou naplněna. Monster Meeting si žádný fanoušek živé rockové hudby a velkých koncertních show nemůže nechat ujít, toto nikde jinde nezažijete.

Společné turné bylo evidentně plánované pro mnohatisícové davy, ale jeho současná podoba a velikost produkce nebyla nijak omezena červnovými opatřeními. Jen místo jednoho velkého vyprodaného koncertu se premiéra rozložila do více dnů. Třikrát se tak večerní Plzní nesly oblíbené hity obou kapel z velkého pódia, které bylo v celé své šířce vyplněno LED obrazovkami, světly a efekty, jež chytlavě provázely celou tříhodinovou show s promyšlenou dramaturgií. Nešlo tedy o oddělené koncerty, jak jsme zvyklí z festivalů, ale o jednu kompaktní jízdu plnou energie napříč repertoárem obou interpretů.

"Je to jedna velká oslava rockový muziky, a to i přes to, co se v posledních týdnech a měsících kolem nás událo. Situace předurčovala, že pokud vůbec pojedeme, budeme muset dělat velké kompromisy a škrty, ale my vydrželi a nic z toho se nekoná, takže fanoušci obou kapel dostali, co jsme slíbili, a za to jsem opravdu rád. Vážim si každý minuty na jevišti a po prvních třech plzeňskejch koncertech vím, že tohle se nám povedlo a celý MM tour bude skvělý a výjimečný," popisuje své pocity Jirka Urban ml. z Dymytry.

Plzeňské koncerty se tak staly neplánovanou premiérou tohoto speciálního turné, které mělo začít koncem března v českobudějovické hale. Všechny jarní termíny byly nahrazeny nejbližšími možnými přes léto a na podzim. Turné se tímto protáhne až do 7. listopadu, kde skončí v pražské hale snad už s mnoha tisícovkami fanoušků. Kapely se rozhodly odehrát cele turné bez rušení plánovaných míst a omezování show, i když to je logisticky náročné a většina koncertů bude vyprodána na kapacitách neodpovídajících produkci. Budiž jim toto dáno ke cti a rockoví i metaloví fanoušci jistě ocení, že mají i letos možnost zažít něco tak jedinečného. Rozsáhlá produkce, profesionální zázemí, velké open air prostory, designová stage, moderní výprava, a hlavně pečlivě připravené a propojené koncerty Traktor a Dymytry bez slabého místa za to stojí. Naladit se navíc můžete už dříve odpoledne, protože večerním headlinerům předchází hned tři hosté, mezi kterými se střídají Černá, Forrest Jump a pozici hlavního hosta zastávají RCZ, Alkehol nebo Trautenberk. Aktuální informace o dalších koncertech turné naleznete zde a předprodej na zbývají koncerty je v síti Ticketstream.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY