Festival Krásný ztráty Live 2020 obnovuje předprodej vstupenek

26.06.2020 17:15 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Pořadatelé festivalu Krásný ztráty Live, jehož program, jako v minulých letech, je spojen se jménem Michal Prokop, s radostí oznamují, že se jejich festival připojí k těm nemnoha hudebním akcím pod širým nebem, které koronavirus nezastavil. Hudební přehlídka pečlivě vybraných účinkujících několika generací a mimořádných, jindy se neopakujících muzikantských setkání, se letos odehraje ve dnech 14. - 15. srpna na již zavedeném místě, na statku ve středočeských Všeticích.

Do obnoveného předprodeje míří z důvodů limitů kapacit pro akce 150 standardních dvoudenních vstupenek, padesát vstupenek s možností ubytování ve stanovém městečku a také šedesát ubytovacích balíčků v hotelech v nejbližším okolí. Novinkou letošního roku jsou také jednodenní vstupenky: sto vstupenek na pátek a sto vstupenek na sobotu. Vstupenky si mohou návštěvníci zakoupit na webu a kombinaci vstupenky s ubytováním v hotelu si lze rezervovat na mailu recepce@vsetice.cz.

I nadále je totiž návštěvnická kapacita všech festivalů, tedy i Krásných ztrát Live, omezená a není v tuto chvíli jasné, jaké budou další kroky vlády v uvolňování podmínek, na něž by pořadatelé festivalu mohli návazat. Zájemci o vstupenky by tedy neměli váhat, a to ani s nákupem ubytování. Pořadatelé zdůrazňují, že Krásný ztráty Live proběhnou s důrazem na bezpečnost návštěvníků, a to i vzhledem k aktuální covid situaci. Už před nástupem korona-krize byli oznámeni první účinkující, jimiž budou Ivan Hlas Trio, skupina Buty a Monkey Business. Je samozřejmé, že tradičně na programu nebude chybět ani garant celého festivalu, podle jehož velkého hitu byla akce nazvána - Michal Prokop. Další jména pořadatelé oznámí v nejbližších dnech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY