Kelly Lee Owens v "On" reflektuje své náročné období

26.06.2020 10:42 - Dan Hájek | foto: Kim Hiorthøy

"Inner Song", tak se bude jmenovat druhé album Kelly Lee Owens. Na značce Smalltown Supersound mělo vyjít už na začátku května, nakonec se ho dočkáme v závěru prázdnin. Aktuální singl "On" je již třetí návnadou, která na nahrávku láká.

"Toto je možná ta nejintimnější a nejosobnější píseň, kterou jsem doposud napsala. Odráží smutné přijetí pravdy a následně radostné následky tohoto osvobození, které z toho mohou vyplynout," vysvětluje autorka a dodává, že poslední tři roky v její kariéře byly velmi náročné a vyčerpávající a že právě "On" tento stav nejvíce přibližuje. Doprovodný klip režíroval Kasper Häggström a do hlavní role obsadil herce Fredrika Douglase Perryho. Ten se ve snímku toulá norskou krajinou se svým věrným čtyřnohým přítelem a řeší svůj vnitřní rozpor.

Kelly v mezidobí spolupracovala i s Jonem Hopkinsem na přepracované verzi "Luminous Spaces" z jeho zatím posledního počinu "Singularity". Fanoušky pak může překvapit, že ve skladbě "Corner Of My Sky" z chystané kolekce bude hostovat John Cale.

Deska "Inner Song" vyjde v pátek 28. srpna a přinese tuto desítku tracků: Arpeggi, On, Melt!, Re-Wild, Jeanette, L.I.N.E., Corner Of My Sky (feat. John Cale), Night, Flow, Wake-Up. Vedle aktuálního singlu si můžete poslechnout ještě kusy "Night" a "Melt!".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY