Koncert Lake Malawi "Stuck in the 80's" v O2 universu se ruší

16.06.2020 12:21 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Tříčlenná indiepopová kapela Lake Malawi, kterou založil zpěvák Albert Černý, se po dobytí evropských pódií chystala v listopadu v Praze ukázat na svém dosud největším sólovém koncertu. Show v duchu osmdesátek se měla uskutečnit 6. listopadu 2020 v O2 universu, ale vzhledem k drastickému narušení příprav vlivem pandemie je kapela nucena koncert zrušit.

Formace začínala v průběhu března tohoto roku plánovat a připravovat veškerý obsah své show, od hostů a společných skladeb přes práci na doprovodném EP až po vizuální obsah a dramaturgický koncept. Bohužel všechny přípravy zcela zastavila nastupující pandemie a kapela se po dohodě s pořadatelem rozhodla koncert zrušit, protože by nebylo možné ho uskutečnit v podobě, jakou si Lake Malawi vysnili. "Koncert 'Stuck in the 80's' v O2 universu měl být pro nás s kapelou přelomový. Chtěli jsme udělat super osmdesátkovou show, na kterou byste vzpomínali dlouho a rádi. Měli jsme domluveno několik výjimečných hostů a v tuto chvíli jsme měli být uprostřed kampaně, příprav scény, playlistu atd., ale bohužel přišla korona," vysvětluje frontman kapely Albert Černý a dodává: "V březnu se všechno zastavilo a i když už se věci pomalu vrací do normálu, přesto nikdo neví s naprostou jistotou, jak vše v nejbližších měsících bude. Proto jsme se po dlouhém a složitém přemýšlení rozhodli spolu s pořadatelem koncert zrušit. Chtěli jsme vám dát stoprocentní koncertní zážitek, ale ten v současné situaci prostě nedáme dohromady."

V tuto chvíli kapela neplánuje koncert přesunout na později, ale bude se soustředit na vydávání dalších skladeb a menší koncerty, minimálně do doby, než se vše zcela uklidní a bude jisté, že lze v klidu a s plnou zodpovědností plánovat další velký projekt.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY