Marián Čekovský v klipu k bigbítové skladbě "Po polnoci" prohání motorky

08.06.2020 16:38 - Milan Menčík | foto: @cekovsky

Jeden z porotců posledního ročníku SuperStar Marián Čekovský představuje další videoklip ze své sólové prvotiny "Best On". Režisér a kameraman Michal Smoleňa ho vytvořil k písni "Po polnoci", která by měla najít své posluchače hlavně v okruhu motorkářů a milovníků našlápnutého bigbítu. Spolu s Čekovským skladbu zpívá slovenský zpěvák Martin Mihalčín, recitaci obstaral Robo Roth a text napsal Milan Lasica.

Natáčelo se v zázemí Harley-Davidson Prešov, Road Café, na cestách mezi Prešovem a Košicemi i v Čekovského garáži. Song však není hitem na první poslech a člověk si ho musí pustit častěji, aby si k němu našel cestu. "Motocyklová sezóna letos nemohla odstartovat tak, jak bychom si přáli, se vším všudy, proto jsem měl tendenci udělat něco, co by se mohlo stát pomyslnou hymnou motorkářů. Klip je mojí poctou všem motorkářům. Dokonce i Milan Lasica, který napsal text, by hned jezdil s námi, pokud by to bylo možné. Co ale není možné teď, může být možné kdykoli později," vysvětluje hudebník.

Ve snímku si zahrál i francouzský buldok Rocky a několik motorkářů. "Je to motorková láska, chlap motorku považuje za svoji ženu a důvěřuje jí. Skladba je tedy věnována právě i jim, aby věděly, že my chlapi prožíváme naše dětská léta i ve vyšším věku a nazýváme to láskou. Ježdění na motorce je vášeň a velký relax, který si s námi užívají i motorkářky. A musím říct a ocenit, že ženy motorkářky patří rozhodně do kategorie dobrých jezdců," dodává Čekovský.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY