Nové desky 22/2020 - od Sarah Jarosz přes Trickfinger po Janet Devlin

09.06.2020 08:00 - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: Janet Devlin

Zatímco minulý týden jsme mohli hvězdami dláždit náměstí, tento si musíme vystačit s folkařkou Sarah Jarosz, novinkou projektu Johna Fruscianteho Trickfinger, u nás méně známou Janet Devlin, bluesmany Dion a Joem Louisem Walkerem, rappery Run The Jewels a fůrou elektroniky v dikci Sonic Boom, Maxe Coopera nebo Rolyho Portera.
V pátek 5. června vyšly tyto nové tituly:

Janet Devlin - Confessional (Insomnia Music Records)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk pop / keltská hudba

Janet Devlin - Confessional
Severoirská zpěvačka Janet Devlin na sebe poprvé upozornila v roce 2011 v britském X Factoru, kde se sice dostala pouze do čtvrtfinále, nicméně i to jí stačilo, aby dvě léta nato vydala své debutové album "Hide & Seek" a o rok později jeho následovníka "Running With Scissors". Ačkoli od té doby nabídla několik EP, fanoušci na desku s číslem tři čekali více než tři roky. Nyní je konečně tu, dostala název "Confessional" a přináší dvanáct písniček, které nahrávala částečně ve slavném londýnském studiu Rak a částečně v Dublinu. Produkce se ujal Jonathan Quarmby, jehož služeb už využili Lewis Capaldi, Benjamin Clementine nebo Tom Walker, a výsledkem je nahrávka, která osciluje na pomezí folku, popu a keltské hudby s inspiracemi u Halsey. Rusovlasou hudebnici můžete poznávat prostřednictvím jejího YouTube kanálu.


The Sword - Conquest Of Kingdoms (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

The Sword - Conquest Of Kingdoms
S rozsáhlou kolekcí raritek a unikátních songů přichází kanadská heavymetalová formace The Sword. Její příznivci se mohou těšit na tři LP s třicítkou skladeb, přičemž šestnáct z nich doposud nebylo vydáno. Ve výčtu nechybějí ani záznamy živých provedení songů "Freya", "Iron Swan" a "Fire Lances of the Ancient Hyperzephyrians" a také předělávky slavných kusů jako "Immigrant Song" od Led Zeppelin, "Nasty Dogs and Funky Kings" od ZZ Top, "She" od Kiss nebo "Forever My Queen" od Pentagram. Ukázku v podobě jednoho ze živáků najdete na YouTube.com.


Dion - Blues With Friends (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: blues / doo-wop

Dion - Blues With Friends
Zpěvák a kytarista Dion DiMucci, který si již několik let říká pouze Dion, natočil album "Blues With Friends", které by mohlo sloužit jako taková malá hudební encyklopedie nejen bluesové scény. Ve čtrnácti původních písničkách totiž najdete následující přátele: Joe Bonamassa, Joe Menza, Brian Setzer, Jeff Beck, John Hammond, Van Morrison, Joe Louis Walker, Jimmy & Jerry Vivino, Billy Gibbons, Sonny Landreth, Paul Simon, Samantha Fish, Rory Block, Stevie Van Zandt, Patti Scialfa a Bruce Springsteen. Jak mu to společně s touto smetánkou šlape, můžete zjišťovat prostřednictvím jeho YouTube profilu, a pokud se vám to zalíbí, můžete hledat i verzi na vinylu.


Tip týdne

Sarah Jarosz - World On The Ground (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk / americana / bluegrass

Sarah Jarosz - World On The Ground
Přestože o americké zpěvačce a mandolinistce Sarah Jarosz píšeme poprvé, ona sama patří v posledních několika letech k velmi úspěšným hudebnicím, a to jak v sólové kariéře, tak coby členka folkového tria I'm With Her. Za poslední tři roky posbírala tři Grammy, jednu Americana Music Award a slušně bodovala i v americké hitparádě. "World On The Ground" je již jejím pátým albem, na němž se ale mírně odklonila od bluegrassu více k folku a americaně. Svůj podíl na tom může mít držitel šesti Grammy, manžel Rosanne Cash John Leventhal (Paul Simon, Shawn Colvin, Elvis Costello, Michelle Branch), který desku produkoval a také si na ní zahrál a zazpíval. Zda tato spolupráce dobře zafungovala a Sarah Jarosz ke stávajícím gramofonkům přidá nějaký další, můžete posoudit na jejím YouTube.


Run The Jewels - RTJ4 (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hardcore hiphop / alternativní rap / politický rap

Run The Jewels - RTJ4
Americké hiphopové duo Run The Jewels v případě svého čtvrtého počinu nepatrně pozměnilo logiku pojmenování. Zatímco předchozí nahrávky nesly jejich jméno doplněné číslovkou, patrně pod vlivem zkracování letošní novinka je pojmenovaná pouze iniciálami kapely, přičemž číslovka zůstala. El-P a Killer Mike pro "RTJ4" připravili celkem jedenáct tracků. Jako hosté se v nich objevují Greg Nice, DJ Premier, 2 Chainz, Pharrell Williams, Zack De La Rocha, Mavis Staples a Josh Homme. Produkci si obstarali z velké části sami s drobnou výpomocí od lidí jako David Sitek (TV On The Radio) či Boots a nechybějí ani dlouholetí spolupracovníci Little Shalimar či Wilder Zoby. O tom, že se na desce nevyhýbají aktuálním politickým tématům, se můžete přesvědčit na YouTube kanálu Run The Jewels.


Bruce Brubaker And Max Cooper - Glassforms (InFiné)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: současná vážná hudba / electronica

Bruce Brubaker And Max Cooper - Glassforms
Pro nahrání alba "Glassforms" se spojili londýnský producent elektronické a techno hudby Max Cooper a americký koncertní klavírista Bruce Brubaker. Jak ne zcela návodně napovídá název nahrávky, společnými silami se pustili do nové podoby skladeb hudebního skladatele Philipa Glasse. Vše začalo v loňském roce živými vystoupeními, která se konala na různých místech od Pařížské filharmonie přes londýnský Barbican až po španělský festival Sonar. Cooper vytvořil společně s vývojářem Alexanderem Randonem za tímto účelem nový systém, který odebírá data z klasického Brubakerova klavíru a transformuje je do nových forem, které plynou do syntetizátorů. Nyní tento projekt znovu ožívá díky jedenácti kompozicím, které můžete poslouchat na Cooperově bandcampu.


Joe Louis Walker - Blues Comin' On (Cleopatra Blues)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electric blues

Joe Louis Walker - Blues Comin' On
Jméno Joea Louise Walkera jste mohli zaregistrovat již u výše zmíněné Dionovy kolekce, tato ikona moderního electric blues však vydává i svoji vlastní desku. Jmenuje se "Blues Comin’ On" a také na ní najdete řadu hostů, ačkoli možná ne tak známých jako případě počinu jeho kolegy. Dvanáct písniček s ním nahráli například Keb'Mo', Eric Gales, Albert Lee, detroitský soulový zpěvák Mitch Ryder, hráč na harmoniku Lee Oskar, člen Hot Tuna Jorma Kaukonen, nejmladší dcera Sama Cooka jazzová zpěvačka Carla Cooke, punk-rockový zpěvák Charlie Harper, legendární studiový kytarista Waddy Wachtel a spolupráci mu oplatil i již zmíněný Dion. Která sbírka bluesových spoluprací je lepší, můžete porovnávat na bandcampu člena bluesové síně slávy a svůj názor nám sdělit v komentářích.


Sonic Boom - All Things Being Equal (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electronica / downtempo

Sonic Boom - All Things Being Equal
Peter Kember se po třiceti letech vrátil zpět ke jménu Sonic Boom a vydává následovníka debutu "Spectrum". Vše začalo vznikat již před pěti lety jako elektronické jamování, už základy však byly natolik přitažlivé, že Tim Gane ze Stereolab nabádal Kembera, aby album vydal instrumentálně. Ten se ale nedal zviklat a k hudební syntetizátorové lince přidal vokály inspirované Samem Cookem, The Sandpipers a Everly Brothers. Ty částečně obstarali spříznění Panda Bear a Britta Phillips. Vzniklo z toho deset písniček, které můžete slyšet například na bandcampu Sonic Boom.


Hinds - The Prettiest Curse (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: garage rock / lo-fi / indie rock

Hinds - The Prettiest Curse
Španělské hudebníky v Nových deskách představujeme spíše ojediněle, a tak nás obzvlášť těší, že neopomeneme třetí řadovku "The Prettiest Curse" dámského kvartetu z Madridu Hinds. Zatímco předchozí desky byly kompletně v angličtině, v případě deseti letošních písniček uslyšíte fragmenty španělštiny, a to i přes to, že je natáčely v New Yorku a Londýně. Jejich produkce se ujala americká skladatelka a multiinstrumentalistka Jenn Decilveo, která do této doby spolupracovala například s Bat For Lashes, The Wombats, Anne-Marie nebo Beth Ditto. Výsledkem je nástrojově bohatší zvuk a stylový posun více k popu, ačkoli garagerockové kořeny stále výrazně dominují. S albem se můžete seznámit na bandcampu skupiny.


Roly Porter - Kistvaen (Subtext)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: experimentální elektronická hudba / alternativní folk

Roly Porter - Kistvaen
Poměrně temný námět si na svém čtvrtém albu "Kistvaen" vybral britský elektronický producent Roly Porter. Kistvaen jsou totiž keltské žulové hroby nacházející se v jihozápadní Anglii, kde pohřbení leželi směrem ke slunci. Porter v šesti skladbách přemítá o místě pohřbu jako o zrcadle nebo bráně v čase a vykopává v nich příběhy a obrazy starobylých pohřebních rituálů. Soundtrack k pohřbu na vřesovišti, který není ukotven v čase, doprovází syrové nezpracované vokály, které obstarali Mary-Anne Roberts z velšského hudebního dua Bragod, Ellen Southern z bristolské Dead Space Chamber Music a Phil Owen, zpěvák a výzkumník vokálních tradic. Velmi netradiční nahrávku můžete blíže poznávat na hudebníkově bandcampu.


EP

  • Inara George - The Youth Of Angst (Release Me)
    Polovina dua The Bird And The Bee Inara George se po dvou letech od vydání alba "Dearest Everybody" připomene třípísňovým minialbem "The Youth Of Angst", na němž spolupracovala s Wendy Wang (M83, Priscilla Ahn, Superfruit). K poslechu je nabízí na svém facebookovém profilu.
  • Bulp - Parvin (Deadred Records / Starcastic Records)
    Slovenské elektronické duo Bulp se vrací po třech letech od alba "Yrsa" s EP "Parvin", které tak opět nese ženské jméno. Tentokrát je perského původu a nahrávkou ho pojí ženské vokální samply právě z tohoto regionu v titulní skladbě rozdělené do dvou částí. Samo Štefanec a vokalistka Jana Salvi k nim přidali další čtyři songy a všechny jsou ke slyšení na jejich bandcamp profilu.
  • Paul Kalkbrenner - Speak Up (Sony Music)
    V česku velmi populární německý producent a hudebník Paul Kalkbrenner pro příznivce techna přichystal čtveřici nových skladeb a vydává je pod názvem "Speak Up". Streamuje je na svém YouTube profilu.
  • Nick Lowe With Los Straitjackets - Lay It On Me (Yep Roc Records)
    Anglický zpěvák Nick Lowe, který se proslavil i jako producent alb Elvise Costella nebo The Pretenders, se pro nahrání třech písní na "Lay It On Me" opět spojil s americkou rockovou kapelou Los Straitjackets. Výsledek na pomezí power popu a rokenrolu nahrál Lowe na svůj bandcamp.
  • Flatbush Zombies - Now More Than Ever (Glorious Dead Recordings)
    Newyorské rapové trio se po dvou letech od alba "Vacation In Hell" připomíná šestipísňovým ípíčkem "Now More Than Ever". Produkce se ujal především člen formace Erick The Architect, k němuž se připojili Linden Jay a Tyler Dopps. V jedné ze skladeb, které uslyšíte na YouTube profilu uskupení, si zahostovala Sophie Faith.
  • Frost* - Others (InsideOut Music)
    Co se nevešlo na poslední desku "Falling Satellites" v roce 2016, nám britská progresivní kapela Frost* přináší nyní na EP. Skladby, které zde najdete, nebyly tehdy zcela dokončeny. Osazenstvo skupiny si na ně našlo čas během nahrávání chystané studiovky, která by měla jít na pulty obchodů zkraje podzimu tohoto roku. Ze šestiskladbové kolekce vám nabízíme k poslechu "Exhibit A" - stačí mrknout na YouTube.


Sohn - Live With The Metropole Orkest (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop

Sohn - Live With The Metropole Orkest
Holandský The Metropole Orkest má řadu zkušeností se spoluprací s umělci různých žánrů a právě díky nim obdržel již tři Grammy. Namátkou lze jmenovat Snarky Puppy, Ella Fitzgerald, Tori Amos, Bono, Elvis Costello, Within Temptation nebo Basement Jaxx. V loňském roce s tímto tělesem sdílel pódium britský zpěvák, skladatel a producent Sohn. Nyní záznam jednoho živého představení této spolupráce vychází na "Live With The Metropole Orkest". Spojení elektroniky, ambientu a downtempa se čtyřiapadesátičlenným orchestrem budete moci vychutnat v patnácti skladbách, část z nich má svoji podobu i na Sohnově YouTube.


OHMME - Fantasize Your Ghost (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock / avantgardní pop / noise rock

OHMME - Fantasize Your Ghost
Sima Cunningham a Macie Stewart, které od roku 2014 vystupovaly pod názvem Homme, krátce nato změněném na OHMME, vydávají po debutu "Parts" svoji druhou desku s názvem "Fantasize Your Ghost". Deset písniček, které nahrály ještě společně s bubeníkem Mattem Carrollem, opět zabírá značný rozptyl žánrů od indie rocku, přes noise rock, pop, blues, folk až po avantgardu a jazz. Co si pod tímto mixem představit a jak vše dámy vlastně míchají dohromady, zjistíte na jejich bandcampu.


Katie Malco - Failures (Bertus)
bandcamp / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk / emo / pop / punk

Katie Malco - Failures
Vedle ostřílených matadorů vám dnes představíme anglickou hudebnici Katie Malco, která albem "Failures" na hudební scéně debutuje. Pochází z Northampton v East Midlands a ve svém stylu kombinuje folk, emo pop a také punk pop. Deset písniček, které na svoji prvotinu zařadila, nahrávala ve velmi úzkém kruhu, v němž najdete členy anglických Tellison a méně známého producenta Jamieho Fielda. Zda vás výsledek zaujme, můžete zkoumat na bandcampu autorky.


Hellbound Glory - Pure Scum (Black Country Rock)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country / roots rock / americana

Hellbound Glory - Pure Scum
Ačkoli by název nevadských Hellbound Glory mohl svádět k tomu, že jde o metalisty, už více než dvanáct let tato kapela propaguje mix country, roots rocku a americany. "Pure Scum" je její šesté řadové album, které opět produkoval Grammy oceněný Shooter Jennings. Jak zjistíte na YouTube, trio z Rena se tentokrát v deseti písničkách výrazněji přiklonilo na stranu country.


The Prison Music Project - Long Time Gone (Righteous Babe Records)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní folk / hip hop / blues

The Prison Music Project - Long Time Gone
Za projektem The Prison Music Project stojí americká hudebnice Zoe Boekbinder. V roce 2010 poprvé navštívila věznici New Folsom, z původně jedné návštěvy se stal desetiletý projekt založený na koncertech a tvorbě hudby se spisovateli a hudebníky, kteří si zde odpykávali trest. Nyní vše vrcholí albem "Long Time Gone", na němž se vedle zmíněné hudebnice podílela i její o něco slavnější kolegyně Ani DiFranco. Vedle nich uslyšíte na nahrávce další interprety, kteří jí dali stylovou rozmanitost. Míchá se zde hip hop, folk, alternativa, blues, elektronika nebo i rock, punk a ska. Lepší představu si uděláte na YouTube kanálu vydavatelství Righteous Babe Records.


Modern Nature - Annual (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz / vážná hudba / minimalismus

Modern Nature - Annual
Ačkoli se Modern Nature na hudební scéně pohybují od loňského roku, my vám je představujeme poprvé. V této anglické formaci se potkali někdejší člen Ultimate Painting a Mazes Jack Cooper, Will Young z Beak, Aaron Neveu z Woods a saxofonista Sunwatchers Jeff Tobias. Loni vydali postupně debutové EP a následně i debut "How To Live", na nějž aktuálně navazují druhou deskou "Annual". Ačkoli oni sami sebe popisují jako alternativce, jejich styl spíše osciluje mezi jazzem, vážnou hudbou, minimalismem, elektronikou a indie folkem. Lepší obrázek si uděláte prostřednictvím jejich bandcampu


V krátkosti

  • Emilie Nicolas - Let Her Breathe (Warner Music)
    Norská zpěvačka pohybující se na pomezí popu a r'n'b se vrací po dvou letech a nabízí album s jedenácti písničkami, u nichž byste tipovali spíše americký než evropský původ. Posuďte sami na jejím YouTube .
  • Leifur James - Angel In Disguise (Bertus)
    Britský elektronický experimentátor vydává svoji druhou desku s desítkou skladeb, s nimiž se můžete seznámit na jeho bandcampu. Na jedné z nich se podílel také Coby Sey.
  • No Age - Goons Be Gone (Bertus)
    Máte-li rádi noise pop a noise rock, pak byste rozhodně neměli minout páté album losangeleského dua, na němž se vrací zpět na ulici. Jak si přečtete v profilu na bandcampu, je jedenáctka písniček "lehce syrová a nápadně shovívavá".
  • Rolling Blackouts Coastal Fever - Sideways To New Italy (Bertus)
    Australský kvintet, míchající indie pop, indie rock a post punk, připravil svoji druhou desku. Deset písniček produkoval Burke Reid, jehož zkušeností v minulosti využili například The Drones, Courtney Barnett či Flyte. Výsledek je ke slyšení na bandcampu kapely.
  • Blanco White - On The Other Side (Bertus)
    Po třech ípíčkách vydává anglický písničkář a flamenkový kytarista své debutové album. Jak zjistíte na jeho YouTube profilu, jedenáct písniček by se dalo zařadit do neofolkového žánru.
  • Bruno Major - To Let A Good Thing Die (Awal)
    Anglický písničkář, který spolupracoval s lidmi jako SG Lewis, Lalah Hathaway nebo MJ Cole, přešel postupně od jazzu k r'n'b a popu a nyní vydává své druhé album s desítkou písniček, které uslyšíte na jeho YouTube profilu,
  • Michael McDermott - What In The World (Bertus)
    Americký kytarista a zpěvák kombinující styly jako folk, americanu, rock 'n' roll nebo rock své fanoušky zásobuje novými deskami celkem pravidelně, zpravidla jednou ročně. Jeho letošní příspěvek nabídne dvanáct písniček, které se kloní nejvíce na stranu rokenrolu. Poslechnout si je můžete na bandcampu jeho vydavatelství.
  • Mt. Joy - Rearrange Us (Bertus)
    Svým druhým albem na nás útočí losangeleská pětice, v jejíž hudbě uslyšíte různé druhy rocku ve spojení s indie, folkem, americanou nebo blues. Přesvědčit se tom můžete i v případě třinácti nových písniček, které najdete na bandcampu.
  • Sondre Lerche - Patience (PLZ)
    Druhým Norem, kterého vám představíme, je indiefolkový písničkář, aktuálně žijící v Los Angeles. S produkcí dvanácti písniček, v nichž uslyšíte i fragmenty jazzu a indie popu a rocku, mu vypomohli Matias Tellez a Kato Ådland. Nahrál je na svůj bandcamp profil.
  • The Devonns - The Devonns (Record Kicks)
    Nyní se seznamte s kvartetem s Chicaga, které vás na eponymním debutu bude bavit svým mixem funku, r'n'b a motownského soulu v retro nádechu. Aranžmá deseti písniček měl na starosti blízký spolupracovník Beach Boys Paul Von Mertens. Výsledek je k dispozici na bandcampu formace.
  • Vinyl Williams - Azure
    Je libo trochu psychedelie, dream popu, shoegaze, krautrocku nebo chillwave. Vše vám na své nové desce poskytne americký hudebník Vinyl Williams. Pro prezentaci novinky vytvořil speciální 3D stránky.


Dále vychází:

Bhajan Bhoy - Bless Bless (Bertus)
Baauer - Planet’s Mad ()
Brigid Mae Power - Head Above The Water (Bertus)
Camille Delean - Cold House Burning (E-Tron Rec)
Covet - Technicolor (Bertus)
Delta Maid - Katie ()
Devin Townsend - Empath (The Ultimate Edition) (Sony Music)
Emanuel - Session 1 Dillusion (EP) ()
End - Splinters From An Ever-Changing Face (Mystic Production)
Exhumed / Gruesome - Twisted Horror (EP) (Relapse Records)
Fraser Edwards - The Architect ()
Gordon Koang - Unity ()
Jaydayoungan - Baby23 ()
Joy Downer - Paper Moon ()
Junkowl - Making Out With My Death ()
LA Priest - Gene (Bertus)
Lithics - Tower Of Age (Bertus)
Mark Olson & Ingunn Ringvold - Magdalen Accepts The Invitation (Bertus)
Naxen - Towards The Tomb Of Times ()
Re-Armed - Ignis Aeternum (Bertus)
Ross The Boss - Born Of Fire (Mystic Production)
Shaw & Grossfeldt (Simian Mobile Disco’s Jas Shaw And Bas Grossfeldt) - Klavier (Bertus)
Sonya Belousova & Giona Ostinelli - The Witcher (Music From The Netflix Original Series) (Sony Music)
Swampmeat Family Band - Muck! (Bertus)
Tenci - My Heart Is An Open Field (Bertus)
Under The Reefs Orchestra - Under The Reefs Orchestra (Bertus)
Westerman - Your Hero Is Not Dead (Bertus)
Working Men’s Club - Working Men’s Club ()

Vychází na vinylu:
Alma - Have U Seen Her? (Sony Music)
Amnesia Scanner - Tearless (Bertus)
Bhajan Bhoy - Bless Bless (Bertus)
Black Sabbath - The End (Universal)
Blut Aus Nord - Ultima Thulée (Universal)
Brigid Mae Power - Head Above The Water (Bertus)
Butterfield Blues Band - Live At Woodstock (Warner Music)
Dreamville - Revenge Of The Dreamers III (Director's Cut) (Universal)
Frank Sinatra - Nice 'n' Easy (Universal)
Grateful Dead - Workingman's Dead (Picture Vinyl) (Warner Music)
Hans Zimmer - Live In Prague (Limited - Purple) (Universal)
Hellhammer - Apocalyptic Raids (Warner Music)
Jimi Hendrix - Band Of Gypsys (Sony Music)
Katie Malco - Failures (Bertus)
LA Priest - Gene (Bertus)
Lithics - Tower Of Age (Bertus)
Mark Olson & Ingunn Ringvold - Magdalen Accepts The Invitation (Bertus)
Mercyful Fate - Don't Break The Oath (Mystic Production)
Mercyful Fate - Melissa (Mystic Production)
Mercyful Fate - Mercyful Fate (EP) (Mystic Production)
Modern Nature - Annual (Bertus)
Mt. Joy - Rearrange Us (Bertus)
Muzz - Muzz (Bertus)
Paul Kalkbrenner - Speak Up (EP) (Sony Music)
Quest Ensemble - The Other Side (Bertus)
Re-Armed - Ignis Aeternum (Bertus)
Rolling Blackouts Coastal Fever - Sideways To New Italy (Bertus)
Ross The Boss - Born Of Fire (Mystic Production)
Sarah Jarosz - World On The Ground (Bertus)
Shaw & Grossfeldt (Simian Mobile Disco’s Jas Shaw And Bas Grossfeldt) - Klavier (Bertus)
Sohn - Live With The Metropole Orkest (Bertus)
Sonic Boom - All Things Being Equal (Bertus)
Sonya Belousova & Giona Ostinelli - The Witcher (Music From The Netflix Original Series) (Sony Music)
Swampmeat Family Band - Muck! (Bertus)
Trickfinger - She Smiles Because She Presses The Button (Bertus)
Under The Reefs Orchestra - Under The Reefs Orchestra (Bertus)
Westerman - Your Hero Is Not Dead (Bertus)

Reedice:
Frank Sinatra - Nice 'n' Easy (Universal)
Hellhammer - Apocalyptic Raids (Warner Music)
Mercyful Fate - Don't Break The Oath (Mystic Production)
Mercyful Fate - Don't Break The Oath / Limited (Mystic Production)
Mercyful Fate - Melissa (Mystic Production)
Mercyful Fate - Melissa / Limited (Mystic Production)
Mercyful Fate - Mercyful Fate (EP) (Mystic Production)
The Staples - Pass It On (Warner Music)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY