Sum 41 zdarma streamují nepoužité skladby z desky "13 Voices"

31.05.2020 16:26 - Ondřej Kocáb | foto: Vojta Florian / musicserver.cz

Kanadští punk-rockeři Sum 41 patří mezi kapely, které musely měnit program tohoto roku. Místo turné a festivalových vystoupení se připojili k dalším formacím z labelu Hopeless records a rozhodli se fanouškům naservírovat doposud neobjevenou muziku. Řeč je o tvorbě okolo alba "13 Voices" z roku 2016. K dispozici je taktéž limitovaná edice zboží "Hopeless Vault".

Všechny skladby ze série "13 Voices B-Sides" jsou dostupné na streamovacích službách. K poslechu jsou tři doposud nevydané songy ("Better Days", "Black Eyes", "Radio Radio") a dvě akustické verze tracků, které dostaly prostor i na základní verzi desky ("War" a "Breaking The Chain"). Do stejné série se zapojili mimo jiné i formace Neck Deep, All Time Low, Waterparks a další.

"13 Voices" znamenalo pro Sum 41 velký comeback. Mimo studiový návrat kytaristy Davea Bakshe šlo o první desku po pěti letech, během nichž frontman Deryck Whibley bojoval s alkoholem, přičemž v roce 2014 musel být dokonce hospitalizován. Prozatím poslední studiový materiál vyšel před rokem - "Order In Decline" se po vydání stalo druhým nejprodávanějším rockovým albem v americkém žebříčku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY