Within Temptation v klipu k "Entertain You" vzdávají hold odlišnosti

29.05.2020 10:15 - Ondřej Hricko | foto: Force Music Recordings

Holandská metalová parta Within Temptation vydala svou poslední řadovku "Resist" teprve minulý rok a už svým fanouškům servíruje nový singl. Píseň "Entertain You" je podle zpěvačky Sharon den Adel poctou odlišnosti v lidské společnosti a výzvou k její toleranci. "Tito lidé tu nejsou pro naši zábavu. Pokud si to neuvědomíte, je možná čas na to zamyslet se nad tím, proč se takhle chováte," dodává rodačka z městečka Waddinxveen.

Skladba je překvapivě svižná a zdobí ji výrazný kytarový riff. I přes svou energičnost zvukově navazuje na albového předchůdce. Kapela se jím přiklonila k pop-metalovému výrazu a mnohé fanoušky tím rozhněvala. Nahrávka se ale dočkala velkého komerčního úspěchu a bodovala napříč žebříčky po celé Evropě.

Video je téměř celé černobílé, pestrá je naopak škála osobitých komparzistů s nepřehlédnutelnou image, která v něm vystupuje. Stejně jako samotný song má slušný náboj a energii, která sálá zejména ze zpěvačky. Na desku si ale musíme zatím počkat. Singl měl prý původně nalákat na nadcházející turné s Evanescence, to však muselo být ze známých důvodů odloženo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY