Lenny a Marpo si v "Easy" zahráli na pana a paní Smithovy

23.05.2020 12:43 - Filip Vahala | foto: Facebook Lenny

Už jednou to dopadlo dobře, tak proč to nezkusit znovu. Spojení rapper-zpěvačka v českých poměrech většinou nefunguje zrovna nejlépe. Marpo a Lenny ale dokazují opak v podobě písně "Easy."

Oba hudebníci udělali hodinu před vydáním singlu livestream na Instagramu, kde odpovídali na všetečné otázky fanoušků. Na jednu z nich - o čem singl bude - ale dopředu reagovat nechtěli. Naznačili, že se v podstatě jedná o pokračování jejich společné nahrávky "Kruh".

Píseň "Easy" je o vztahových problémech, roztržkách a dalších patáliích. Z producentské dílny Marcuse Trana a Clinta Murphyho tak vzešel z počátku poněkud rozpačitý, ale díky postupné gradaci energií nabitý song, ve kterém tvrdší hudební prvky podobné TroubleGangu skvěle protíná Lenčin zpěv, byť ne tak chraplavý, jak jsme zvyklí. Ovšem i tato jemnější poloha zpěvačce sedí.

Dějovou linku nahrávky pak kopíruje trochu drsnější klip. Marpo v něm totiž mohl naplno využít svůj potenciál bojovníka. Režie divokého vizuálu se ujal Ondřej Kudyn, který už na české pop scéně natočil nespočet snímků. "My jsme si ho vyhlídli. Viděla jsem pár jeho klipů a řekli jsme si, že bude ten správnej člověk," uvedla zpěvačka na livestreamu. "Všechny klipy se teď dělají tak, že je všechno zalitý láskou a sluníčkem, ale tohle je úplný opak," lákal zase Marpo.

Lenny v pátek vydala nové album "Weird&Wonderful". Kromě "Easy" obsahuje i hitovky jako "Enemy", "Figure It Out" nebo "Home".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY