Trent Reznor během karantény nezahálí. Pracuje na nových Nine Inch Nails

20.05.2020 19:33 - Simona Knotková | foto: Nine Inch Nails

Pandemie covidu-19 negativně ovlivnila také chod Nine Inch Nails. Jak Trent Reznor na začátku týdne odhalil, skupina měla letos na podzim pokračovat v severoamerickém turné Cold And Black And Infinite, a to s neméně lákavým předskokanem v podobě Jehnny Beth (frontwoman pozastavených Savages). Z dobře známých důvodů se tak ale nemůže stát. Letos v květnu tomu byly rovněž dva roky, kdy bylo turné poprvé oznámeno.

"Zvláštní o tom přemýšlet v dnešním světě. Těším se na den, kdy budeme moci být zase všichni bezpečně v jednom prostoru a společně budeme křičet z plných plic," napsal muzikant na sociální sítě a web kapely. Dodal, že se na turné velmi těšil a z momentálního stavu věcí je deprimovaný. Fanoušci si mohou koupit aspoň již vyrobená koncertní trička, jejichž veškerý výtěžek poputuje potravinovým bankám.

Co čeká Reznora dál? "Aktuálním plánem je dokončit nějaké soundtracky, zapracovat na své omezené trpělivosti, ponořit se hluboko do nového materiálu NIN a doufat, že pro vás budeme moci v roce 2021 hrát naživo. Mezitím si poslechněte desku Jehnny (vyjde 12. června), pokračujte v poslechu Bowieho a nebuďte na sebe tolik přísní," dodal Reznor, a potvrdil tak zvěsti o nové devítipalcové desce.

Nakonec ještě poslal odkaz na úctyhodný koncertní záznam, který dal dohromady jeden z návštěvníků. Živé vystoupení to sice nenahradí, ale jako malá záplata funguje dokonale.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY