Ranní rozbřesk v klipu "Auri" od Bulp ohlašuje lepší zítřky

19.05.2020 14:21 - Dan Hájek | foto: Matej Kukučka

Zatím poslední položkou v diskografii sourozeneckého projektu Bulp byl loňský singl "Mabel". Na začátku června se však dočkáme následovníka povedené desky "Yrsa". Minialbum se bude jmenovat "Parvin" a již nyní na ně láká úvodní kompozice "Auri".

Skladba odkazuje na naznačené hudební směřování kousků "Hiatus" a již zmíněného "Mabel". Doprovodné video si vzala pod patronát dvojice Pavol Čižmár (ten je i autorem námětu) a Radka Šišuláková.

Snímek reflektuje aktuální virová omezení, avšak zároveň ohlašuje lepší zítřky. Ve druhé polovině klipu se tak do popředí derou záběry vycházejícího slunce a mizejících stínů. Světelné odrazy si pak pohrávají se siluetami věcí rozmístěných v prostoru (včetně charakteristické, tradiční žárovky). Vše pak zakončuje panoramatický pohled na Men at Sound Studio, kde celý počin vznikal.

EP "Parvin" vyjde čtvrtého června a přinese tuto pětici tracků: Auri, Oona, Again, Parvin Pt.1, Parvin Pt.2. Vedle downloadu a streamu bude k dispozici i limitovaný bílý vinyl. K objednání je na Bandcampu dua.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY