John Wolfhooker v pestrobarevném klipu "Damage Goods" zpívají o šméčkách

15.05.2020 14:03 - Hana Bukáčková | foto: Rusty Shepherd

Místo smutku využili talentovaní mladíci z John Wolfhooker dobu korony k tvorbě nových věcí. Po výtečném albu "313" přicházejí se zbrusu novým singlem "Damaged Goods". Za textem stojí celá kapela a varuje v něm, že není všechno zlato, co se třpytí.

"Tentokrát jsme našli kreativitu v omezení. Dali jsme si na dokončení skladby tři dny. Včetně textu a nahrání instrumentálu. A tak se stalo. Skvělá zkušenost!" hodnotí bubeník Adrian Janeček, který se tradičně postaral také o barevný vizuál skladby od grafiky až po střih a postprodukci videoklipu. Natáčelo se nad zkušebnou, kameru měl na starosti dvorní fotograf formace Rusty Shepherd.

"Myslím, že zvláště díky zlepšující se schopnosti vnímaní produkce písní každého z nás se povedlo vytvořit věc, která (kéž by) vytvořila most mezi nulovým hudebním kompromisem z naší strany a rádiovým, mainstreamově znějícím světem," komentuje aktuální novinku baskytarista a zpěvák Filip Vlček.

Po tvrdé desce tak rockeři přicházejí se zvukem, který by se mohl zalíbit širšímu publiku. Přesto zůstávají drsní a hudebně o krok vpřed před ostatními. Barevné až fosforové obrazy v kombinaci s nadčasovým soundem a teatrálními gesty dělají z Holoubků špičkové letce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY