Iron Maiden zaburácejí v Praze až za rok

07.05.2020 22:34 - Jiří V. Matýsek | foto: Tomáš Rozkovec / @musicserver.cz

Omezení velkých akcí se samozřejmě nevyhýbá ani těm největším hvězdám. Po odsouvání letních festivalů se tak začíná rozjíždět i vlna přesunů klasických open-air koncertů. První velkou vlaštovkou jsou heavymetaloví harcovníci Iron Maiden.

Původně měli vystoupit v Praze hned na začátku prázdnin, konkrétně 7. července. K tomu nedojde, o tuzemskou zastávku jejich "Legacy of the Beast Tour" ale fanoušci nepřijdou. Koncert byl přeložen na 15. června 2021. Místo se nemění, s partou kolem Bruce Dickinsona se můžeme sejít na Sinobo Stadium (tedy na místě známém dříve jako Eden). Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na nový termín.

Britské legendy se do Česka vracejí poměrně pravidelně, naposledy si podmanily třicetitisícový dav na letišti v Letněnach v roce 2018. A rozhodně to byl jeden z koncertů roku. "Iron Maiden dali oběma předskokanům na frak. Taťkové doslova fakanům natloukli. Až taková to byla lekce z živého vystupování. V tomto ohledu byli Iron Maiden vždycky prémiová kvalita. A jsou jí i nadále," napsali jsme tehdy v reportáži.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY