Markus Schulz klipem k "Are You With Me" láká na krásy Rumunska

08.05.2020 17:46 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

Co dva měsíce, to nový singl. Tak nějak by se dal popsat plán, který si pro rok 2020 nastolil Markus Schulz. Tento v Miami žijící německý DJ a producent poslední týdny v karanténě využívá k tomu, aby dokončil práce na novém studiovém albu. To chce vydat ještě letos a fanouškům se hodlá představit i v několika nových hudebních polohách. Ještě než se celý svět zavřel do izolace, stihl Schulz pořídit video k novému singlu "Are You With Me", který tak v tanečních rádiích nahrazuje předchozí kousek "Indestructible".

Markus se zhruba před rokem oženil se svou dlouholetou partnerkou, rumunskou zpěvačkou Adinu Butar. A díky ní objevil krásy její rodné země. Není tak překvapující, že právě tamější zasněžené exteriéry posloužily jako základ dojemného snímku. Hlavní roli si v něm střihla smečka psů a krásná žena. A příběh? Více než prostý. Panička se vydává se svými čtyřnohými kupmány na misi, na jejímž konci je záchrana jednoho ze zatoulaných psů.

Jistě, je to trošku klišé, ale celé je to krásně sestříhané a efekt zvyšují i perfektně vybrané a efektně zpomalené záběry. A ten song je taky moc fajn. Ty tři minuty vašeho času si tohle dílo rozhodně zaslouží.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY