Alicia Keys vzdala vydařenou klavírní baladou "Good Job" hold každodenním hrdinům

05.05.2020 11:18 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Jako poctu lidem z takzvané přední linie lze chápat singl "Good Job", který Alicia Keys představila na konci dubna. Písničku napsala už loni a nápomocen jí při jejím vzniku byl i její manžel, producent Swizz Beatz. Do atmosféry koronavirové pandemie slova věnovaná původně hrdinům všedního dne hezky zapadají, a tak zpěvačka s vydáním neotálela.

Novinku stihla dokonce už i zazpívat živě, samozřejmě zpoza klavíru ve svém domě. A znovu potvrdila, že tato jednoduchá poloha jejímu konejšivému hlasu s medovou příchutí svědčí. Ne snad že by se balada vyrovnala nejlepším kouskům její diskografie, jako jsou například "If I Ain't Got You" nebo "No One", po loňských singlových experimentech v podobě "Show Me Love" či "Time Machine" ale návrat ke kořenům v tomto případě zahřeje na duši.

Jednoduché video je navíc proloženo záběry těch, kterým je určeno. Vidíme tedy spoustu jedinců v rouškách, včetně zdravotníků, policistů nebo prodavačů. Pokud byste zatoužili poslechnout si studiovou podobu skladby, audio níže také přikládáme.

Dodejme, že zpěvaččin pražský koncert plánovaný na 25. června zatím stále nebyl zrušen ani přeložen, s jeho konáním v původním termínu ale počítat nelze. Keys má na evropské turné vyjet už počátkem června, takže zprávu o náhradním řešení můžeme nejspíš očekávat v nejbližších dnech. Tuzemští fanoušci zatím mohou z rádií v hojné míře slýchat lednový singl "Underdog", který s Aliciou napsal Ed Sheeran. V českém éteru patří aktuálně do Top 10 nejhranějších kousků.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY