My Chemical Romance zahrají v Evropě až v roce 2021

02.05.2020 08:33 - Ondřej Kocáb | foto: Petr Klapper / musicserver.cz

Comeback amerických rockerů My Chemical Romance stále zůstává na jednom koncertu a ještě nějaký čas tomu bude. Po odkladu vystoupení v Austrálii a v Asii dochází také k přeložení celé evropské šňůry včetně pražské zastávky, kam měla skupina zavítat po třinácti letech začátkem července. Novým termínem vystoupení bude pátek 2. 7. 2021.

Formace vedená Gerardem Wayem má na svém kontě čtyři studiové desky. Prozatím poledním kouskem zůstává komiksově laděná "Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys" z roku 2010. Následně vyšla ještě kolekce singlů "Conventional Weapons" z nahrávání během roku 2009 a v roce 2012 kapela ohlásila konec. Dlouho očekávaného návratu se fanoušci dočkali během prosince na koncertě v Los Angeles.

My Chemical Romance měli být hlavní hvězdou pátečního programu dvoudenní akce Prague Rocks. O den dříve měly Sinobo arénu rozeznít hity Lucie, Lake Malawi nebo No Name. Vstupenky na další ročník festivalu zůstávají v platnosti, bližší informace podají organizátoři během příštího týdne.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY