Ministry se vracejí s naštvaným singlem "Alert Level"

27.04.2020 07:51 - Jiří V. Matýsek | foto: Tomáš Rozkovec / @musicserver.cz

Celosvětová pandemie koronaviru a to, jak se s ní vyrovnávají ve Spojených státech amerických, to je skvělá voda na mlýn frontmana industriálních Ministry Ala Jourgensena. Na letošní rok měla tahle formace naplánovanou novou studiovou desku. Původní představa byla, že by nástupce nahrávky "AmeriKKKant" vyšel ještě před červencovým turné někdy kolem 3. listopadu, tedy dne, kdy si Amerika bude volit prezidenta. Ale Jourgensen míní, korona mění.

Šňůra je pro tuto chvíli zrušená a bizarní okolnosti způsobily, že přišla ideální doba pro zveřejnění prvního singlu, výrazné industriální hymny "Alert Level". Tepající song postavený na špinavém riffu a jak jinak než naštvaném zpěvákovi (v poslední době toho má ke kritice snad více než kdy dříve) se točí kolem sloganu: "How much you are concerned?"

"Jak moc se vás to dotýká?"
ptá se prostřednictvím nasamplovaného ženského hlasu Jourgensen. Odpověď žádá po fanoušcích. Mají na sociální sítě nahrát třicetisekundová videa s hashtagem #MinistryAlertLevel. "Bude zajímavé sledovat, jak lidi odpoví," nechal se slyšet zpěvák a hlavní tvůrčí persona Ministry.

.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY