Paul van Dyk posouvá vydání alba "Guiding Light". Nahrazuje ho netradiční bestofkou

25.04.2020 12:29 - Jaromír Koc | foto: Christoph Köstlin

Pokud patříte mezi ty, kteří už netrpělivě vyhlíželi vydání nové studiové desky Paul van Dyka "Guiding Light", můžete s tím v klidu přestat. Německý trancový mág se totiž rozhodl ji vypustit do světa až ve druhé polovině léta. Ale nebyl by to Paul, aby svým věrným posluchačům nenabídl pořádnou náplast. Tou je kolekce jeho největších hitů.

Paul van Dyk - Escape Reality
© facebook interpreta
A rozhodně to není obyčejná bestofka - "Escape Reality" totiž přináší skladby tohoto osmačtyřicetiletého hudebníka v úplně novém hábitu. Dyk, stejně jako většina dalších v hudební branži, využil domácí karantény a šestnácti svým ikonickým peckám dal chilloutovou podobu. Fanoušci jedné ze stálic žánru se tak dočkají singlů "For An Angel", "Lights", "Nothing But You", "Home", "I Don't Deserve You" nebo "Time Of Our Lives" v úplně jiné dimenzi. Zajímavostí je, že Dyk nepoužil vždy původní vokály. U některých tracků poprosil hostující zpěvačky a zpěváky, aby mu své příspěvky natočili znovu ve svých domácích studiích a poslali mu je.

Je opravdu velká škoda, že titul je k mání pouze digitálně. Mnohé z položek alba "Escape Reality", na kterém logicky chybí Dykův typický taneční dupák, originální verze hitů zastiňují. Pokud nevěříte, přesvědčit se o tom můžete například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY