Kombinace Paulie Garand + DJ Wich + 7krát3 v songu "Mezi prsty" budí rozpaky

22.04.2020 14:31 - Lumír Urban | foto: Radek Kudláček

Paulie Garand a DJ Wich vydali k chystané desce již třetí klip, tentokrát ke tracku "Mezi prsty". O refrén se postaral R&B zpěvák a kandidát na Cenu Anděl v kategorii videoklip roku za song "Promiň" 7krát3.

Snímek odehrávající se na maloměstském tenisovém hřišti vyplňují náhodně střídající se obrazy naprázdno přešlapujících interpretů mezi létajícími tenisáky. Jakákoliv funkčnost vizuálu po vzoru tenisových míčků však úplně propadala mezi prsty.

Po hudební stránce čpí z refrénu přehnaná postprodukce a nestravitelný auto-tune, který je hotovou pěstí na oko (či ucho). Například když 7krát3 zpívá: "Kámo, už jsme dospělí, už jsme dospělí..." zní jeho hlas naprosto nepřirozeně, doslova vykastrovaně. Jeho výkon je úplným opakem toho, co nedávno předvedl v písni "Boh dal love" s PSH.

Paulie rapem potvrdil své kvality a to stejné se dá říct i o Wichovi, ale z vizuální stránky a zvláštního popíkového refrénu, který mě bude ještě dlouho budit ze spaní, mám velmi rozpačité pocity. Z celého klipu utkví v hlavě pouze pohled na ukázkově zahnuté nohavice, nepřehlédnutelné ponožky ladící s botami a trauma. Upřímně doufám, že chystané album, které má vyjít 20. května, nebude v podobném stylu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY