Anna K. chce domácími videi potěšit fanoušky, kapela nahrávala na dálku

18.04.2020 11:48 - Josef Martínek | foto: YouTube

V časech koronaviru si většina hudebníků zvykla na formát online koncertů, Anna K. se ale rozhodla udělat fanouškům radost trochu jinou cestou. Se svou kapelou postupně živě nahrála tři písničky, přičemž každý ze členů se zapojil přímo ze svého domova.

Vznikla netradiční videa, která kupodivu vzdáleností mezi jednotlivými muzikanty nikterak významně netrpí. Optimistická hitovka "Vždycky se budeme znát" i balada "Prokřehlá" jistě potěší nejednoho diváka. Na zveřejnění třetího domácího klipu si zatím musíme počkat.

Další dávku hudby od své oblíbené zpěvačky dostanou její příznivci už koncem dubna. Televize Óčko totiž 28. dubna ve 21 hodin premiérově odvysílá Annin akustický koncert nahraný začátkem roku v divadelním prostoru Jatka 78 v Praze.

"Šlo o jeden z nejsilnějších zážitků, které série unplugged koncertů, která běží na Óčku od roku 2013 a které se zúčastnilo v roli interpretů a jejich hostů přes 50 osobností domácí scény, přinesla," láká programový ředitel Óčka Alexandr Guha.

A pokud byste měli Anny K. pořád ještě málo, vězte, že pilně pracuje na novém albu, ze kterého bychom se snad brzy mohli dočkat nějaké ochutnávky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY