"Meaning" je posledním vybroušeným kouskem do trojúhelníku FVLCRVM

11.04.2020 15:08 - Dan Hájek | foto: Lousy Auber

Pod rakouskou značkou Mom I Made It vyšla před časem trilogie singlů, pod nimiž je podepsán FVLCRVM. Vše odstartovala našlápnutá skladba "Words", následovala neméně povedená "Loose". Posledním přírůstkem do party je tanečněji střižená píseň "Meaning". K té vzniklo i doprovodné video.

Jak je u Pišty Kráľoviče dobrým zvykem, uvedení předcházel sled mysteriózních upoutávek v duchu pokračování kampaně na virtuální japonský produkt Shiten. V novince nechybí striktní basová linka, osmdesátkové klávesy a Pištovy sedmdesátkově inspirované vícehlasy. "Meaning" tak skvěle šlape.

Pozadu nezůstává ani doprovodný vizuál. Podílelo se na něm studio Moirè a režii měla pod palcem Paulina Mačáková. Klip vplouvá do temnějších odstínů a hry světel. Hlavní aktérkou je v něm tanečnice Edith Morales, která je i autorkou choreografie.

"Meaning" tak završuje dystopický příběh, který zmíněná trojice kompozic vypráví. První část se mimochodem dočkala ocenění skladba dne od Kevina Colea na respektovaném rádiu KEXP v Seattlu. Kompletní trio si můžete poslechnout na épéčku "Words Loose Meaning" níže.

Pišta rovněž pokračuje ve vytváření aplikací, dýdžejuje a remixuje (proto byly mezi singly takové odstupy), nezapomíná ani na projekt nvmeri. S FVLCRVM má pak v plánu vydat rozsáhlejší minialbum.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY