Michal Horák vás zve na rande. Michalovo "Rande"

06.04.2020 16:33 - Filip Vahala | foto: facebook Michal Horák

Stejně jako ostatním umělcům i Michalu Horákovi současná situace zkomplikovala život. Místo chystaného turné tak fanouškům nabízí alespoň jednoduchý klip. Písničkář, se kterým jsme si nedávno popovídali, tentokrát přichází se songem "Rande." Do videa si pozval herečku Bereniku Suchánkovou a jednoho překvapivého hosta na konec.

Autor písní jako "Hej teto!" nebo "Psí Balada" nyní zvolil poněkud veselejší téma než smrt zvířátek a ukazuje nám, jak nejspíš budou v nejbližší době vypadat pozvání na romantická setkání. Svou milou totiž vábí na taneční kreace v kovbojském stylu, ale zároveň ji dost důrazně upozorňuje na skutečnost, že ještě nebyl na schůzce, která by se povedla. "Víš, já poprvé byl na rande s Eliškou / co na střední jel po ní první poslední / a víš jak to dopadlo? To mi nikdo nevěří / já z nervozity poblil ji už u dveří (a šel domů)," zpívá mladý interpret v první sloce.

Horák jako obvykle složil hudbu a napsal slova, ke spolupráci si pak pozval svého kamaráda houslistu Adama Černíka, o mix a master se následně postaral Matt Diesel. A klip z pokojíčku vyšperkoval Martin Hammerschlag. Po tolika písních bojujících proti koronaviru a tolika baladách o rouškách je příjemné poslechnout si něco odlehčeného s chytlavým rytmem a vtipem pro Michala tak typickým.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY