Kygo novinkami "Like It Is" a "I'll Wait" opět cílí především na mainstreamová rádia

07.04.2020 10:44 - Jaromír Koc | foto: facebook Kygo

Je to jen pár dní, co norský DJ a producent Kygo ohlásil vydání nové desky. Přesné datum, kdy se titul "Golden Hour" objeví na trhu, prozatím osmadvacetiletý rodák z Bergenu neprozradil, slibuje však, že jeho novinka bude obsahovat písně, které v těchto těžkých časech přinesou světlo a štěstí do našich životů. A jak se zdá, tato slova myslí opravdu vážně.

Rozhodně přitom není žádný troškař. Pilotním singlem desky se stala píseň "Like It Is", pro jejíž natočení oslovil švédskou zpěvačku Zaru Larsson a amerického rappera Tygu. Houpavá píseň staví na jednoduché, líbivé melodii, která má jediný úkol - vyvolat dobrou náladu a chuť se houpat do rytmu. A plní ho na výbornou, čemuž napomáhá i roztančené video.

Aby toho nebylo málo, po týdnu Kygo vypustil do světa další ochutnávku. Píseň "I'll Wait" jako by dávala vzpomenout na produkci jeho kolegy Aviciiho, skvělou volbou bylo rovněž zapojení sametového hlasu americké zpěvačky Sashy Sloan. Vzhledem k tomu, že v současné době není zrovna jednoduché natáčet výpravné klipy, uchýlil se producent k experimentu a přijal nabídku obyčejného amerického páru. Hráč amerického fotbalu Rob Gronkowski a jeho přítelkyně modelka Camille Kostek vybrali videa ze svého soukromí, což se ukázalo jako skvělý nápad a opětovně potvrdilo, že míň je někdy víc.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY