OneRepublic lákají songem "Better Days" na nové album. Do tvorby klipu se můžete zapojit i vy

26.03.2020 21:36 - Jaromír Koc | foto: Archiv kapely OneRepublic

Je to jen pár dní, co OneRepublic představili nový singl "Didn't I", kterým zároveň oficiálně ohlásili květnové vydání nové studiovky "Human". Titul bude k mání digitálně, na CD, deluxe CD, kazetě a vinylu a fandové si ho samozřejmě mohou již objednat. Jednou z položek deluxe verze bude i skladba zvaná "Better Days", kterou americká kapela nyní posílá k poslechu jako další lákadlo.

Píseň měla být na desce pouze jakýmsi bonusem, ale vzhledem k současné situaci po celém světě dostává úplně nový rozměr. Slyšet známou skupinu zpívat "Oh, I know that they’ll be better days / oh, that sunshine bout to come my way" je totiž možná právě tím, co lidé v těchto chvílích potřebují. Dá se tedy očekávat, že euforický, pouhé dvě a půl minuty trvající popový song v hitparádách zaboduje.

Všemu může pomoci i plánované video. Frontman Ryan Tedder totiž přes sociální sítě oslovil fanoušky s možností stát se jeho součástí. Vše se samozřejmě točí kolem aktuálního doporučení zůstat doma a dodržovat veškerá nařízení. Přesný postup, jak se do projektu zapojit, najdete zde. Čas máte do soboty 28. března.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY