Moby ohlásil na květen další album

23.03.2020 09:55 - Jaromír Koc | foto: facebook Moby

Jak už jsme v minulosti několikrát zmínili, patří Američan Moby mezi nejproduktivnější hudebníky. Jak sám kdysi uvedl, denně složí v průměru dva songy a doma v šuplíku má něco kolem šesti tisíc skladeb, které nikdy nevydal. O některé z těch novějších se však již brzy podělí se svými fanoušky - na květen totiž ohlásil další desku.

Moby - All Visible Objects
© moby.com
Jeho v pořadí šestnáctá řadovka dostala název "All Visible Objects" a nabídne jedenáct songů. Pokud nedojde k dalším posunům, dočkají se jí fandové již 15. května. Kromě digitální verze bude k mání na CD a dvou různých vinylech - černém a průhledném. U nás bude k dostání pouze v distribuci, pokud tedy chcete mít jistotu, že o některou z fyzických verzí nepřijdete, můžete si ji předobjednat například zde. Dodejme, že veškerý zisk z prodeje půjde jedenácti různým charitativním organizacím, které zarputilý vegan podporuje.

Jako vždy je Moby vcelku skromný, i co se hostů týče. Většinu nástrojů si nahrál sám, o vokály se kromě něj postarala například americká zpěvačka Mindy Jones, se kterou spolupracoval například již na albu "Innocents". Dalšími hosty jsou Apollo Jane, rapper Boogie nebo hudebník a především bubeník D.H. Peligro. Poslední dva se podíleli na pilotním singlu "Power Is Taken", jehož video najdete pod článkem.

Pro úplnost přikládáme ještě kompletní tracklist: Morningside, My Only Love, Refuge, One Last Time, Power Is Taken, Rise Up In Love, Forever, Too Much Change, Separation, Tecie, All Visible Objects.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY