Pentatonix odkládají evropské turné včetně pražské zastávky, na novém termínu se pracuje

11.03.2020 08:41 - Tisková zpráva | foto: Sony Music

Je nám líto, že musíme přijít s informací o odložení netrpělivě očekávaného koncertu formace Pentatonix, který se měl konat 22. března, zároveň ale přinášíme dobrou zprávu o tom, že v úzké spolupráci s kapelou pracujeme na novém termínu.

Vyjádření Pentatonix: "S lítostí vám musíme oznámit, že jsme nuceni posunout nadcházející část plánovaného evropského turné. Navzdory naší snaze a dobrým úmyslům je pro nás jednoduše nemožné odjet tour podle našich představ: bezpečně, sebejistě a nevynechat žádnou zastávku. V současnosti pracujeme na přeplánování každého z koncertů. Prosím zanechte si původní vstupenky, zůstávají v platnosti i na nové termíny. Nemůžeme se dočkat, až se za vámi budeme moci vydat. Dávejte na sebe zatím pozor a nezapomínejte, že zdraví je na prvním místě."

Děkujeme všem fanouškům za trpělivost a pochopení pro mimořádnou situaci. Ve Fource nám záleží na zdraví všech účastníků koncertů a aktuálně komunikujeme s úřady i umělci, abychom zajistili bezpečný průběh všech akcí. Další informace najdete vždy na webu fource.cz, našich sociálních sítích i facebookových událostech konkrétních akcí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY