V klipu "To dokáže chlap" Civilní obrany si zkoušeného muže zahrál Filip Kaňkovský

11.03.2020 10:48 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Kapela Civilní obrana vydala v listopadu svou čtvrtou nahrávku "Zlatá deska" a píseň "To dokáže chlap", ke které nyní natočila videoklip, celou desku otevírá. Skladba patří rozhodně k těm nejvtipnějším a nejpovedenějším na albu, což ostatně potvrzuje zpěvák Martin Calík: "Je pro nás velmi důležitá. Vyšla na poslední desce, fanoušky na koncertech baví, takže natočit klip byla skoro povinnost. Mám radost ze spolupráce s hercem Filipem Kaňkovským, který svou roli zvládl s naprostou sebejistotou.“

Kaňkovský je členem souboru Národního divadla a v klipu ztvárnil roli muže, kterého jeho potenciální partnerka zkouší v rozličných situacích. Režie úsměvného videa, kde dojde třeba na montování poličky či souboj s násilníkem, se zhostil zkušený Radim Věžník. Ten dříve spolupracoval třeba s Xindlem X, kapelou The Switch či se Slzou.

Kapela, která na turné předskakovala Mandrage, Wohnout nebo Rybičky 48 má odjet ke "Zlaté desce" vlastní jarní turné. Vzhledem k aktuální situaci raději sledujte facebookový profil Civilní obrany či jejich webové stránky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY