Pokáč v novém klipu předvádí, jak vypadá "Probuzení" vedle něj

12.03.2020 15:58 - Milan Menčík | foto: Marie Trávníčková

Pokáč je jméno, kterém v domácím hudebním světě rezonuje stále silněji a které se svými novými počiny budí větší a větší pozornost. Druhé řadové album "Úplně levej" si za velmi dobré prodeje vysloužilo už platinovou desku.

Video k titulní písni, ve kterém si zahrála i Pokáčova přítelkyně, bývalá atletická sedmibojařka Eliška Klučinová, má v současnosti půl druhého milionu zhlédnutí. Obrazový doprovod k pilotnímu singlu "Matfyzák na discu" dokonce pět milionů. Proto se není co divit, že romantická balada "Probuzení" se jen pár dní po zveřejnění blíží ke dvěma stům tisícům přehrání.

Pomalá skladba s romantikou pokáčovského střihu je něčím, co na našem hudebním trhu chybí. Humor a nadhled by totiž neměl chybět ani v tom nejzaláskovanějším vztahu. Navíc holky z partičky 3v1 jako by se předháněly, která si zahraje ve více klipech. Martina Pártlová to dala dohromady s Rybičkami 48, Nikol Štíbrová s IMT Smile a zde nechybí třetí do party Veronika Arichteva. I když jen jako příjemný závěrečný bonus.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY