Film "Spirits in the Forest" Depeche Mode vyjde i fyzicky

06.03.2020 11:22 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Depeche Mode sklidili za dokumentárně-koncertní film "Spirits in the Forest" po jeho odvysílání v kinech spousty chvály jak od fanoušků, tak od odborného tisku. Není se proto co divit, že 27. března 2020 ho dají světu k dispozici formou audia i videa.

Depeche Mode - Live Spirits
© facebook interpreta
Box vyjde na DVD i Blu-ray. Obsahovat bude po dvou video a audio discích. Video nabídne koncertní záznam "Live Spirits" i s dokumentem "Spirits in the Forest". Vystoupení je sestříháno ze dvou show, které formace odehrála na magickém místě v berlínském Waldbühne. Záznam přitom nebyl dosud nikde zveřejněn. Cédéčka pak nabídnou koncert k poslechu.

Jeho tracklist obsahuje tyto položky: Disk 1: Intro, Going Backwards, It's No Good, A Pain That I'm Used To, Useless, Precious, World in My Eyes, Cover Me, The Things You Said, Insight, Poison Heart. Disk 2: Where's the Revolution, Everything Counts, Stripped, Enjoy the Silence, Never Let Me Down Again, I Want You Now, Heroes, Walking In My Shoes, Personal Jesus, Just Can't Get Enough. Box je možné si předobjednat zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY