Další hvězdou Prague Summer Festivalu jsou Alter Bridge

27.02.2020 09:15 - Ondřej Kocáb | foto: Tomáš Rozkovec / @musicserver.cz

Během letošního června a července bude areálem A-park Ledárny Braník znít hudba. Pod hlavičkou Prague Summer Festival se uskuteční jednodenní koncerty českých i zahraničních hvězd pestrého žánrového rozptylu. K již oznámeným Bring Me The Horizon, Little Big nebo 3 Doors Down nyní pořadatelé přidávají Alter Bridge. V metropoli se představí 10. června.

Formace z Orlanda na Floridě vznikla v roce 2004. Její sestava je od té doby neměnná a kromě dvou pilířů, kytaristy Marka Tremontiho a vokalisty a taktéž kytaristy Mylese Kennedyho, ji tvoří také další dva bývalí členové Creed - baskytarista Brian Marshall a bubeník Scott Phillips. Během šestnácti let vydali muzikanti šest studiových nahrávek, ta poslední se jmenuje "Walk The Sky" a vyšla loni na podzim.

Do České republiky se americká čtveřice vrátí po třech letech od svého premiérového vystoupení, které odehrála ve Foru Karlín. Se svými dalšími projekty k nám členové Alter Bridge jezdí pravidelně - Tremonti vystoupil v roce 2018 v Brně s albem "A Dying Machine", Myles Kennedy se pražskému publiku představil po boku legendárního Slashe a jeho The Conspirators již třikrát.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY