"za pár dní" - musicserver.cz">

Michal Hrůza vyšle své "Světlo do tmy" do světa už "za pár dní"

25.02.2020 17:23 - Hana Bukáčková | foto: Ondřej Pýcha

"za pár dní" (přesné datum tisková zpráva neuvádí) bude na světě nová, v pořadí již jedenáctá deska Michala Hrůzy a jeho kapely nazvaná "Světlo do tmy".

"Někdy jsme obklopeni chmurnou tmou, a proto je dobré občas tmu rozbít světlem. Světlo je pozitivnější než tma," říká k novému počinu hudebník a doplňuje: "Z každé tmy vede cesta ke světlu a o tom je i moje nové album."

Kolekci produkoval Lukáš Chromek, který dle autora přinesl do skladeb svěží zvuk. Oproti předchozím studiovkám tentokrát mezi písněmi nebude žádný duet s některou ze zpěvaček, všechny kousky nazpíval Hrůza sám.

Na nahrávku upozornil zkraje měsíce pilotní a zároveň titulní singl. Zpěvák následně vyjede na turné, na němž bude klíčovou roli hrát světlo. "Máte-li pocit, že si od té tmy kolem nás chcete na chvíli odpočinout, přijďte se s námi rozsvítit na koncertní turné, které jsme na jaro připravili. Těším se hlavně na to, jak málo stačí ke společně prožitému odpoutání se od některých zbytečností, které nám komplikují život," vzkazuje fanouškům.

Koncertní turné 'Světlo do tmy tour 2020'

3. 4. 2020 ČESKÉ BUDĚJOVICE - KD VLTAVA
8. 4. 2020 PRAHA - FORUM KARLÍN
15. 4. 2020 BRNO - SONO
16. 4. 2020 OSTRAVA - BRICKHOUSE DOV
18. 4. 2020 KARLOVY VARY - HALA MÍČOVÝCH SPORTŮ KV ARÉNA



DOPORUČENÉ ČLÁNKY