vzkazuje Klára Vytisková v "Just Be You" - musicserver.cz">

"Život není soutěž," vzkazuje Klára Vytisková v "Just Be You"

25.02.2020 14:12 - Hana Bukáčková | foto: archiv interpretky

Ještě než za pár dní vydá svou druhou sólovku "Love is Gold", která reflektuje její "život jako ženy, která díky mateřství začala vnímat víc sama sebe", přichází Klára Vytisková s novou skladbou, kterou doprovází barevný a hravý retro vizuál.

"Měla jsem tracky na desku už hotový, a pak mi najednou přišla do hlavy písnička o tom, že život není soutěž. Že se často srovnáváme s ostatníma, řešíme, proč on jo a já ne, čemuž moc nepomáhá ani Instagram. Stejně jako to, že hodně lidí žije životy seriálových postav a zapomínají žít ten svůj… Že si málokdy najdeme čas na přemýšlení, o tom, co opravdu chceme, jaký je naše tempo, kterou cestou se vydáme… Zatemňujeme si mozek přemýšlením o ostatních a zapomínáme na sebe," říká zpěvačka ke kousku, který složila společně s producentem a muzikantem Marcellem, a dodává: "Bavilo mě to téma, sama jsem byla jako dítě soutěživá, chtěla jsem vyhrávat v pexesu, na lyžích. No, a tak vznikla 'Just Be You' - píseň o tom, že život není soutěž, každý máme svoje tempo, svoje radosti, odlišný zájmy a je to tak úplně v pořádku."

Po videu k pilotnímu singlu "Ice", které vzniklo na ledové ploše, je tu další sportovně laděný klip. Natočila jej Tereza Vejvodová ve sportovní hale v Dolních Břežanech. Snímek s estetikou přelomu diskotékových osmdesátek je plný pestrých outfitů, flitrů, bot Hromnic a zrcadlí určitou nezávislost a čistou radost z pouhého bytí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY