Paul van Dyk odhalil obsah nové studiovky

24.02.2020 09:54 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Když Paul van Dyk počátkem roku 2016 utrpěl vážný pád během svého vystoupení v Holandsku, téměř nikdo nevěřil, že se kompletně zotaví a vrátí se k hudbě. Ale jeho vůle byla obrovská - po několika měsících se naučil nejen opět chodit, ale začal znovu vystupovat jako DJ a skládat nové písně. Na podzim minulého roku ohlásil další desku a nyní konečně prozradil i podrobnosti.

Paul van Dyk - Guiding Light
© facebook interpreta
Jeho v pořadí desáté album, již třetí od zmiňované nehody, vyjde pod názvem "Guiding Light" 17. dubna. Kromě digitální verze je v plánu samozřejmě i ta fyzická na CD. Zda Dyk přidá tentokrát rovněž vinyl, ukážou až následující týdny - v případě minulé řadovky "Music Rescues Me" kupříkladu na milovníky černých placek nemyslel.

Novinka přinese čtrnáct písní, mezi kterými samozřejmě nebude chybět loňský klubový hit "Galaxy" s Vini Vici, singl "Parallel Dimension", který Paul představil koncem minulého roku, ani čerstvý instrumentální kousek "Duality", který je vašim uším k dispozici pod článkem.

Pestrá bude kolekce i z pohledu hostů. Německá legenda požádala o pomoc hned třináct kolegů z hudební branže, mezi kterými je například Chris Bekker, Will Atkinson, Bo Bruce, Sue McLaren nebo Saad Ayub. Pokud se výsledku nemůžete dočkat, můžete si jej předobjednat zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY