- musicserver.cz">

Adele: "Moje nové album očekávejte v září"

22.02.2020 10:46 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Britská popová diva Adele znovu potvrdila, že si jako prodejně nejúspěšnější zpěvačka posledního desetiletí může dovolit prakticky cokoliv. Zatímco jiní umělci vydání svého nového alba obvykle oznamují na sociálních sítích nebo prostřednictvím velkých médií, jednatřicetiletá Londýňanka zvolila zcela jinou formu. Zprávu o chystaném materiálu rozhlásila na svatební oslavě své kamarádky a nechala ji žít si vlastním životem.

"Moje nové album očekávejte v září," citoval interpretku deník The Sun. Žádné podrobnosti však držitelka patnácti Grammy neuvedla. Půjde o její čtvrtou studiovou desku, tu dosud poslední, kolekci "25", vydala v roce 2015. Podobně jako s předešlou "21" se s ní dočkala masivního komerčního úspěchu. Obou nahrávek se prodaly desítky milionů kusů, což je na jednadvacáté století nevídaná záležitost.

Na zmíněné akci si Adele také zazpívala. Kromě vlastního hitu "Rolling In The Deep" předvedla přítomným i několik předělávek - například "Young Hearts To Free" od Candi Staton nebo "Crazy In Love" z repertoáru Beyoncé. Na amatérský záznam se můžete podívat níže. Dodejme, že šlo o první živé vystoupení od roku 2017.

Pokud zpěvačka dodrží svá předchozí slova, novinka by na rozdíl od "19", "21" a "25" tentokrát neměla být pojmenována podle věku, ve kterém ji tvořila. "'25' je poslední album nazvané podle věku. Věřím v trilogie. Další deska by se klidně mohla jmenovat jenom 'Adele'," prohlásila v roce 2016 v Carpool Karaoke s Jamesem Cordenem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY