Na comeback Bright Eyes se můžeme těšit i u nás

19.02.2020 13:24 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Conor Oberst začal nahrávat své první skladby v Omaze v suterénu v roce 1995. Pokoušel se o jakýsi disent - osobní a politický, vnější i vnitřní. Byla to studie krásy v nestálosti - v hlase, víře, lásce, identitě a ve všem, co je mezi tím. Tak vznikali Bright Eyes, kteří se teď, v roce 2020, vracejí.

Mezi venue, která budou poctěna comebackem tohoto tria, se 19. srpna zařadí také pražský Lucerna Music Bar. Vstupenky za 720 Kč + poplatky budou k mání od 10 hodin pátku 21. února na pokladně a webu Lucerna Music Baru (na pokladně bez poplatků) a v sítích GoOut.cz a Ticketportal. V případě nevyprodání vstupenek v předprodejích pak na místě v den koncertu za 790 Kč.

Bright Eyes uzavřeli partnerství s PLUS1.org, proto 26 Kč z každé prodané vstupenky bude vyplaceno této organizaci poskytující důstojnost, spravedlnost a přístup ke komunitám, které to potřebují.

Obrovský katalog Bright Eyes přesahuje žánry. Vyberte si: vibrující folk, elektrifikovaný rock nebo zvonivé country. Skvělé písničky a muzikantské mistrovství. V roce 2020 se Bright Eyes vracejí, jako kapela pod indie gramofirmou Dead Oceans. V časech nejistoty a otřesů globálních a osobních světů se Oberst, Mogis a Walcott spojili ve jménu úniku i konfrontace. Pro Bright Eyes je návrat něčím přirozeným, pokračováním jejich zásadního přátelství - pilíře skupiny. Jako by se Bright Eyes vraceli domů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY